Treiter vlogger Keizer en Zo steelt schoonmaakwagen in Presikhaaf

Treiter vlogger Keizer en Zo steelt schoonmaakwagen in Presikhaaf

De bekende Arnhemse treitervlogger Keizer en Zo heeft weer alle aandacht naar zich toegetrokken door een hilarisch filmpje te delen. Keizer en Zo deelde in een van zijn laatste filmpjes hoe hij een schoonmaakwagen meenam om mee te rijden.

De bekende vlogger uit Velp was weer aan het vloggen in winkelcentrum Presikhaaf toen hij een onbemande schoonmaakwagen zag staan. Keizer en Zo zou Keizer en Zo niet zijn als hij niks duivels van plan zou zijn.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Vrij snel ontdekte hij hoe hij zijn nieuwe voertuig moest rijden. Na een paar rondjes rende de ‘eigenaar’ van het wagentje op Keizer en Zo af en sloeg hij hem van het wagentje. De vlogger was zichtbaar in shock.

Dit is al de tweede keer in korte tijd dat Keizer en Zo hard wordt aangepakt vanwege zijn filmpjes of het lastig vallen van anderen. Telkens gaat het goed, maar of dat ook altijd het geval zal zijn is nog maar een vraag.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

VIDEO Man doet verdwijntruc met telefoon en denkt slim te zijn

Hij loopt een telefoon zaak in en stuurt de werknemer met een vraag richting het magazijn een dan grijpt hij

Mega wietkwekerij ontdekt boven winkelcentrum Presikhaaf

Dinsdagochtend trof de politie een mega wietkwekerij aan boven een van de woningen aan de Hanzestraat. Het gaat om een

Wijkagent noteert namen van lastige jeugd in Presikhaaf

Wijkagent Richard Buyl is al een tijdje actief in de Arnhemse wijken Presikhaaf 1 en 2.  Reacties