Identiteit dader steekpartij Musis bekend bij politie

Identiteit dader steekpartij Musis bekend bij politie

De politie in Arnhem heeft bekend gemaakt dat de identiteit van de dader van een steekincident bij Musispark bekend is. Dit werd vrijdagavond laat gepubliceerd.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Een man raakte zwaargewond
Een man raakte vrijdagavond zwaar gewond bij het Musispark in het centrum van Arnhem. Volgens de eerste berichten was hij neergestoken. De dader verdween in de avonduren, maar was wel bekend bij de politie. De neergestoken man werd met spoed gebracht naar het ziekenhuis.

Dader komt zelf langs bij de politie
Zaterdagochtend werd duidelijk dat de 48-jarige dader zich inmiddels had gemeld bij de politie en ook was ingesloten voor verhoor en nader onderzoek.

Wat voorafging aan het steekincident is niet bekend. Of de twee elkaar kennen is ook nog niet bekend. Het Musispark in Arnhem is na zonsondergang vaak een locatie waar ongure typen komen en drugsdealers hun gang kunnen gaan.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Related Articles

Nieuwe shirtsponsors voor oude bekenden uit Arnhem

3Dsignbox.nl is de nieuwe shirtsponsor van het vriendenelftal dat bestaat uit bekende amateurvoetballers uit Arnhem en omgeving. 

Toni Iñiguez Najdanovski nieuwe vice-voorzitter van OKA

Toni Iñiguez Najdanovski is onlangs benoemd tot vice-voorzitter van Ondernemers Kontakt Arnhem (grootste ondernemersvereniging van Arnhem). Volgens een persbericht van

Bekende Arnhemse beveiliger famous na acteerdebuut bij Peter Hoefnagels

De bekende Arnhemse beveiliger en rapper Bilal Budak valt steeds vaker op als ‘Bekende Nederlander’. (foto: screenshot youtube)

Geverifieerd door MonsterInsights