‘Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet’

‘Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet’

De bekende Make-Up Artist Nehir Karacabay van MP Brows is terug van vakantie. Dit maakte de Ombre-expert bekend via social media.

Ondanks alle negatieve adviezen is Karacabay, net als vele anderen, gewoon op vakantie gegaan naar Turkije en is ze zeer tevreden dat ze weer met veel energie kan beginnen met haar werkzaamheden. ‘Ik ben weer opgeladen en kan er weer met volle energie tegen aan’.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nehir komt ook met een extra bericht om haar klanten en relaties gerust te stellen. Ze is tenslotte op vakantie geweest in Turkije en heeft geen enkele klachten. Nederlanders die in Turkije zijn geweest bevestigen ook dat de beschermende maatregelen in Turkije veel strenger zijn dan in Nederland. De bekende Make Up Artist neemt zelf allerlei extra maatregelen om het hygiënisch goed geregeld te hebben.

Zie reactie van de Arnhemse Make up Artist:

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn vakantie zit erop. Na een mislukte vakantie eigen land 😬hebben we last minute een ticket geboekt naar Turkije. Geen moment spijt van gehad. Ons leven bestond uit slapen, eten, zwemmen 🏊‍♀️ en zonnen ☀️ Ik ben weer opgeladen en kan er weer met volle energie tegen aan. Maandag staat mijn agenda volgepland. Ik kan niet wachten tot ik weer aan het werk kan. Ik heb pmu echt gemist 😭❤️😍 ⁉️Voor de gene die zich het volgende afvragen: Ik heb geen klachten zoals koorts, neusverkoudheid, benauwdheid etc. Mocht dat wel het geval zijn blijven we met ons gezin thuis. Zolang ik geen klachten heb zie ik het nut van 2 weken quarantaine niet. Het is een advies en geen verplichting. Ik werk hygiënisch en ik draag een mondkapje. Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet. Ze controleren in elke winkel, restaurant, hotel etc je temperatuur en iedereen draagt verplicht een mondkapje. See you soon ❤️❤️❤️#staysafe

Een bericht gedeeld door Permanente Make Up | ACADEMY (@mp.brows) op

ReactiesRelated Articles

Top 5 thuisbezorgd restaurants van deze week | week 3

Wekelijks plaatsen we de top 5 van beste thuisbezorgd restaurants (alleen snacks, patat en döner) van Arnhem en omgeving. We

Wie zitten er in de gemeenteraad? Wat doet de gemeenteraad?

De gemeente zet zich in voor de kwaliteit van de stad: zijn er genoeg voorzieningen, is de stad schoon en

DENK-Kamerleden Kuzu en Öztürk komen zaterdag naar Arnhem

Het nieuwe bestuur, onder leiding van voorzitter Huseyin Turkoglu, van de Aya Sofya moskee in Klarendal begint actief aan haar