‘Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet’

‘Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet’

De bekende Make-Up Artist Nehir Karacabay van MP Brows is terug van vakantie. Dit maakte de Ombre-expert bekend via social media.

Ondanks alle negatieve adviezen is Karacabay, net als vele anderen, gewoon op vakantie gegaan naar Turkije en is ze zeer tevreden dat ze weer met veel energie kan beginnen met haar werkzaamheden. ‘Ik ben weer opgeladen en kan er weer met volle energie tegen aan’.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nehir komt ook met een extra bericht om haar klanten en relaties gerust te stellen. Ze is tenslotte op vakantie geweest in Turkije en heeft geen enkele klachten. Nederlanders die in Turkije zijn geweest bevestigen ook dat de beschermende maatregelen in Turkije veel strenger zijn dan in Nederland. De bekende Make Up Artist neemt zelf allerlei extra maatregelen om het hygiënisch goed geregeld te hebben.

Zie reactie van de Arnhemse Make up Artist:

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn vakantie zit erop. Na een mislukte vakantie eigen land 😬hebben we last minute een ticket geboekt naar Turkije. Geen moment spijt van gehad. Ons leven bestond uit slapen, eten, zwemmen 🏊‍♀️ en zonnen ☀️ Ik ben weer opgeladen en kan er weer met volle energie tegen aan. Maandag staat mijn agenda volgepland. Ik kan niet wachten tot ik weer aan het werk kan. Ik heb pmu echt gemist 😭❤️😍 ⁉️Voor de gene die zich het volgende afvragen: Ik heb geen klachten zoals koorts, neusverkoudheid, benauwdheid etc. Mocht dat wel het geval zijn blijven we met ons gezin thuis. Zolang ik geen klachten heb zie ik het nut van 2 weken quarantaine niet. Het is een advies en geen verplichting. Ik werk hygiënisch en ik draag een mondkapje. Waarom Turkije code oranje heeft snap ik nog steeds niet. Ze controleren in elke winkel, restaurant, hotel etc je temperatuur en iedereen draagt verplicht een mondkapje. See you soon ❤️❤️❤️#staysafe

Een bericht gedeeld door Permanente Make Up | ACADEMY (@mp.brows) opRelated Articles

Turkse minister van Handel: ‘Groei Turkije gaat wereld verrassen’

De Turkse economie zal ook in 2016 gaan groeien. Daarmee zal deze Turkse groei de wereld verassen, laat de Turkse

VIDEO Dubbele middelvinger aan de politieagent, motormuis heeft schijt aan alles

Meneer de motormuis gaat in gesprek met de agent waar hij een totale schijt aan heeft. Vriend van motorgast legt

Aanhouding: Twee mannen ‘vergeten’ sporttas en gereedschap op dak

De bekende Arnhemse wijkagent Frank Daeseleer maakte zondagochtend bekend dat twee mannen vannacht aangehouden zijn. Hij maakte dit bekend via

Geverifieerd door MonsterInsights