Speler Turkse topclub gespot in Presikhaaf Arnhem

by AMS97531A123 | 3 augustus 2020 14:19

Middenvelder Ferdi Kadioglu van de Turkse topclub Fenerbahce werd vanochtend in Arnhem gespot. De voormalige speler van NEC was op bezoek bij Şifa Clinic in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

Wat Ferdi bij Şifa Clinic [1]kwam doen is niet bekend. Het bedrijf heeft vaker bekende Nederlanders als klanten en bezoekers. Maar Ferdi Kadioglu kom je niet zomaar tegen in Arnhem. Oplettende buurtbewoners zagen hem wel panna’s geven aan kinderen uit de buurt. De kinderen hadden allemaal shirtjes aan van Fenerbahce en mochten daarna ook op de foto met de sterspeler. Dit trok ook de aandacht van anderen die toevallig in de buurt waren.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Ferdi geeft panna’s in Presikhaaf
Op social media zijn er ook filmpjes te zien van Ferdi die aan het dollen is met kinderen uit de wijk. Geruchten over een mogelijke samenwerking tussen Sifa Clinic e[2]n Ferdi Kadioglu zou ook een aanleiding kunnen zijn voor zijn bezoek aan Sifa Clinic. Later meer hierover.

Of Ferdi vandaag nog ergens in Arnhem zal zijn is niet bekend. Ferdi speelde in zijn jeugd jarenlang voor ESA voordat NEC hem naar Nijmegen haalde. De jeugdinternational van Oranje werd door Cocu daarna naar Istanbul gehaald waar hij in zijn eerste periode amper speelminuten kreeg. Tegenwoordig is de Turks Nederlandse speler niet meer weg te denken uit het eerste elftal van Fenerbahce.

Ferdi in gesprek met directeur Abdullah Atasever
Endnotes:
  1. Şifa Clinic : https://haberarnhem.nl/2016/02/01/ook-voor-verschillende-medische-klachten-kunt-u-terecht-bij-sifa-clinic/
  2. Sifa Clinic e: https://haberarnhem.nl/2016/10/25/sifa-clinic-komt-met-speciaal-fitness-en-sportprogramma-voor-dames/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/08/03/speler-turkse-topclub-gespot-in-presikhaaf-arnhem/