Marcouch: ‘Ik begrijp dat je toch een hoop mensen lastig valt’

Marcouch: ‘Ik begrijp dat je toch een hoop mensen lastig valt’

Burgemeester Marcouch van Arnhem heeft recent ook kennisgemaakt met treitervlogger Keizer en Zo. De bekende vlogger maakt filmpjes op de fiets en publiceert ook beelden van mensen die dat niet willen. Soms escaleren ‘interviews’ dan ook.

Marcouch geeft boodschap aan vlogger
De bekende vlogger, kwam burgemeester Marcouch tegen bij Musis en ‘ondervraagde’ hem meteen over alles en nog wat. Marcouch was eerst zichtbaar verrast, maar maakte daarna duidelijk dat Keizer en Zo een hoop mensen lastig valt in de stad. Keizer en Zo was het daar niet mee eens.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Marcouch geen fan van Keizer Enzo
Marcouch was niet boos maar maakte ook bekend dat hij geen fan is van de vlogger. ‘Ik wil niet dat je mensen zomaar lastig valt’, aldus Ahmed Marcouch.

Keizer en Zo had wel veel respect voor Marcouch. ‘Een hele fijne man die Marcouch’ waren de laatst woorden van Keizer toen hij wegfietste. De burgervader van Arnhem kon het niet laten om de vlogger aan het einde ook nog te waarschuwen. Keizer En Zo was namelijk fietsend aan het filmen, wat natuurlijk verboden is. Ook in Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Keizer en Zo heeft veel volgers en ook een eigen kanaal. Zijn manier van vloggen wordt niet door iedereen gewaardeerd, wat vaak resulteert in agressieve scenes. Volgens bronnen dichtbij de vlogger is hij ook vaak in aanraking geweest met de politie.

Check de beelden

Reacties


Related Articles

Bekende Arnhemse beveiliger famous na acteerdebuut bij Peter Hoefnagels

De bekende Arnhemse beveiliger en rapper Bilal Budak valt steeds vaker op als ‘Bekende Nederlander’. (foto: screenshot youtube) Reacties

Vriendelijkste Texaco-medewerker van Nederland komt uit Arnhem

Eigenlijk zouden we het artikel moeten beginnen door te vragen wie hem juist niet kent in Arnhem en omgeving? Arnhemmer

VIDEO Dubbele middelvinger aan de politieagent, motormuis heeft schijt aan alles

Meneer de motormuis gaat in gesprek met de agent waar hij een totale schijt aan heeft. Vriend van motorgast legt