Marcouch: ‘Ik begrijp dat je toch een hoop mensen lastig valt’

Marcouch: ‘Ik begrijp dat je toch een hoop mensen lastig valt’

Burgemeester Marcouch van Arnhem heeft recent ook kennisgemaakt met treitervlogger Keizer en Zo. De bekende vlogger maakt filmpjes op de fiets en publiceert ook beelden van mensen die dat niet willen. Soms escaleren ‘interviews’ dan ook.

Marcouch geeft boodschap aan vlogger
De bekende vlogger, kwam burgemeester Marcouch tegen bij Musis en ‘ondervraagde’ hem meteen over alles en nog wat. Marcouch was eerst zichtbaar verrast, maar maakte daarna duidelijk dat Keizer en Zo een hoop mensen lastig valt in de stad. Keizer en Zo was het daar niet mee eens.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Marcouch geen fan van Keizer Enzo
Marcouch was niet boos maar maakte ook bekend dat hij geen fan is van de vlogger. ‘Ik wil niet dat je mensen zomaar lastig valt’, aldus Ahmed Marcouch.

Keizer en Zo had wel veel respect voor Marcouch. ‘Een hele fijne man die Marcouch’ waren de laatst woorden van Keizer toen hij wegfietste. De burgervader van Arnhem kon het niet laten om de vlogger aan het einde ook nog te waarschuwen. Keizer En Zo was namelijk fietsend aan het filmen, wat natuurlijk verboden is. Ook in Arnhem.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Keizer en Zo heeft veel volgers en ook een eigen kanaal. Zijn manier van vloggen wordt niet door iedereen gewaardeerd, wat vaak resulteert in agressieve scenes. Volgens bronnen dichtbij de vlogger is hij ook vaak in aanraking geweest met de politie.

Check de beelden


Related Articles

Beelden zeer geslaagde Culturele dag Moskee Dieren, Consulaat Zafer Ates bezoekt Dieren

Gisteren heeft de Moskee in Dieren een culturele dag vooriedereen georganiseerd. Op deze dag zijn heel veel culturen bijeen gekomen.

Onbegrijpelijk dat gemeente toestemming geeft voor demonstratie terreurbeweging PKK

——– Update 23:35 Aanvraag demonstratie is (natuurlijk) niet gedaan door terreurbeweging PKK. Bronnen dichtbij een gemeenteambtenaar melden dat er geen

Extra energietoeslag van 800 euro voor lagere inkomens

Inwoners in Arnhem kunnen in aanmerking komen voor een extra energietoeslag van € 800,-. Dit maakte de gemeente bekend in

Geverifieerd door MonsterInsights