Rutte komt met verbod op polonaise en halay

Rutte komt met verbod op polonaise en halay

Premier Rutte komt met een dringend advies aan alle Nederlanders: ‘Geen feestjes meer thuis.’ En als je al mensen over de vloer krijgt dan mogen dat er niet meer zijn dan zes. Kinderen tot en met 12 jaar tellen dan niet meer. Veel middelbare scholen verklaarden vandaag al met een verplichte regeling te komen voor mondkapjes in de gangen. In de klas mag het mondkapje dan af.

Meeste besmettingen in prive sfeer
Ook tijdens feesten en bruiloften moeten mensen rekening houden met 1,5 meter afstand en contact met elkaar. De meeste besmettingen ontstaan in de prive sfeer, tijdens verjaardagen en borrels. ‘Helaas moeten we hiertoe besluiten’, aldus Rutte.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Geen polonaise of halay tijdens bruiloft
De polonaise is ook niet toegestaan volgens Rutte. Er wordt weer meer nadruk gelegd op geen contact. Dus ook de halay, vergelijkbaar met de polonaise, is verboden. Rutte roept zaaleigenaren dan ook op om hierop te zien. ‘Ze doen al enorm hun best om besmettingen tegen te gaan.’

De Bijenkorf in Amsterdam gaat dicht
De Bijenkorf in Amsterdam moet ook verplicht twee weken dicht! De veiligheidsregio heeft dit bepaald omdat veel medewerkers besmet zijn met corona. Volgens de expert zijn meerdere medewerkers op diverse verdiepingen besmet.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Veel belangstelling voor Koningsdag in de Turkiyem moskee

De Turkse Arnhemmers horen meer bij de samenleving dan gedacht. De moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf, viert vandaag ook

De Pizzabakkers vestigt zich nieuw in Arnhem

De Pizzabakkers heeft ca. 146 m² winkelruimte gehuurd aan de Broerenstraat 35 in Arnhem.

Gratis feest voor de gouden tip

Het is geen geintje, Dennis van Stoelen gaat een volledig verzorgd feest voor je organiseren. Natuurlijk gaat hij dat niet

Geverifieerd door MonsterInsights