Kwalitaria ‘begint oorlog’ in Prikko met Gratis Friet

by AMS97531A123 | 21 augustus 2020 23:26

De Kwalitaria is naar maanden leegstand weer eindelijk open. De nieuwe franchisenemers maken dit wel op een heel unieke manier bekend door de concurrentie in de wijk wakker te schudden met gratis friet.

Zaterdag Gratis Friet
Zaterdag 22 augustus zal er gratis friet aangeboden worden tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Kwalitaria in Winkelcentrum Presikhaaf. Het bedrijf heeft dit zelf naar buiten gebracht met een brochure dat is uitgedeeld.

60.000 anderen zien dit ook per maand

Minder traffic na vertrek Albert Heijn
Om wat voor portie het gaat is niet bekend. De locatie van Kwalitaria is na het vertrek van Albert Heijn minder aantrekkelijk geworden, waardoor de vorige uitbaters moeite hadden om de hoge lasten te kunnen betalen. Of de huidige uitbaters ook te maken hebben met hoge franchisekosten is niet bekend. Bronnen melden dat de huidige uitbaters van Kwalitaria niet uit Arnhem komen en de historie van dat deel van winkelcentrum Presikhaaf niet kennen.

Het is ook afwachten hoe andere cafetaria’s in de wijk gaan reageren op de ‘Gratis Friet‘ actie van de Kwalitaria. We gaan de socialmedia pagina’s van de concurrenten in de wijk vandaag en morgen bijhouden.

[1]
flyer Kwalitaria Presikhaaf
Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/kwalitariapresikhaaf/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/08/21/kwalitaria-begint-oorlog-in-prikko-met-gratis-friet/