Wensink rijdt CO₂-neutraal dankzij Shell

Wensink rijdt CO₂-neutraal dankzij Shell

Wensink Automotive en Shell hebben al langere tijd een vruchtbare relatie en vanaf heden is deze relatie ook duurzaam. De CO₂ -uitstoot van elke liter brandstof die Wensink bij Shell tankt wordt gecompenseerd. Hiermee verkleinen zowel Wensink als Shell hun CO₂ -uitstoot en dat draagt bij aan een groenere wereld! (Foto: Pixabay)

Wensink & Shell verduurzamen relatie

Shell is al jarenlang de brandstofleverancier van Wensink. Omdat Wensink het belang ziet van het verkleinen van haar ecologische voetafdruk is het bedrijf constant bezig om te verduurzamen. Dat een langdurige partner als Shell dat herkent en een oplossing biedt is fantastisch nieuws. Wensink en Shell compenseren de getankte liters door het aankopen van CO₂-credits in verschillende projecten. Omdat de opwarming van de aarde een globaal probleem is, vindt de compensatie in meerdere projecten plaats. 

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

CO₂ compenseren

Het compenseren van CO₂ gebeurt middels het planten van bomen. De geplante bomen halen CO₂ uit de lucht. Als het hout verbrandt of wegrot, komt de koolstof weer vrij in de lucht als CO₂. Door bossen te beschermen en ervoor te zorgen dat er niet gekapt wordt, blijft de opgeslagen koolstof in de boom. Zo compenseren Wensink en Shell de CO₂-uitstoot en houden de bedrijven de wereld groen!

Over Wensink Automotive

Wensink Automotive zorgt er ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.100 medewerkers vanuit 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. In het diverse merkenpalet zijn de merken Mercedes-Benz, Ford, Kia, Citroën, smart, DS en Fuso vertegenwoordigd. Wensink biedt naast verkoop en onderhoud een breed scala diensten aan voor zij die zorgeloos onderweg willen zijn in een personenwagen, bestelwagen of truck. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering of verzekeringen.

Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel genaamd Wensink Lease & Services, meerdere schadeherstelbedrijven onder de noemer Wensink Schade en een Truck- en trailerbedrijf: Truck & Trailer bij Wensink. Zo biedt Wensink klanten graag een aangename ervaring met mobiliteit.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Related Articles

Ondersteuning elektrische mobiliteit voortgezet wegens succes

Arnhem gaat door met het stimuleren van (waterstof-)electrisch rijden. Een subsidieregeling uit 2015 voor het plaatsen van laadpalen en waterstofvoertuigen

Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Şuayip Dilekçi (DENK) zal woensdag 31 maart weer beëdigd worden tot tijdelijk raadslid in de gemeenteraad van Arnhem. Dilekçi doet

Ontploffing Arnhem twee gewonden

Zaterdagavond werden twee mannen uit Arnhem gewond geraakt door het ontploffen van een ondergrondse container. Een van de twee gewonden,

Geverifieerd door MonsterInsights