Chelsea speler Broja komend seizoen Vitessenaar

Chelsea speler Broja komend seizoen Vitessenaar

Armando Broja draagt komend seizoen het geel-swert van Vitesse. De boomlange aanvaller (18) wordt voor één seizoen gehuurd van Chelsea FC. (Foto: screenshot youtube)

Broja werd geboren in het Engelse Slough, ten westen van Londen. Na twee seizoenen bij Tottenham Hotspur te hebben gespeeld, droeg hij sinds 2009 het blauwe shirt van Chelsea FC. 8 maart 2020 is een datum die Broja nooit zal vergeten. Op die dag maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van Chelsea FC, toen hij vlak voor tijd Olivier Giroud verving in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Everton. Daarnaast is Broja, wiens ouders van Albanese afkomst zijn, Albanees jeugdinternational.

Broja vertelt over zijn keuze: “Ik ken de voorbeelden van bijvoorbeeld Mason Mount, maar ook van Lewis Baker en Dominic Solanke. Voor mijzelf zie ik Vitesse als de ideale club om vlieguren te maken. Ik wil groeien als speler en als mens. En vooral: veel goals maken. Daar ga ik alles voor geven.”

Technisch directeur Johannes Spors: “Het mag duidelijk zijn dat Armando een zeer welkome versterking is. Armando is lang, sterk en heeft de afgelopen jaren bewezen makkelijk het doel te vinden. Daarnaast brengt hij net weer wat andere kwaliteiten met zich mee, waardoor hij een aanvulling is voor onze voorhoede. Met de komst van Armando als vierde aanwinst neemt onze selectie steeds meer de gewenste vormen aan.”

Jacob Rasmussen, Maxi Wittek en Loïs Openda werden in juli al gepresenteerd. Broja is de vierde aanwinst van deze zomer. De nieuwe aanvaller gaat spelen met rugnummer 11.

Reacties


Related Articles

Gemeente waarschuwt voor nep-medewerker aan deur

De gemeente maakte vandaag in een verklaring melding van een enorm vervelend bericht waarbij geld is ‘gestolen’ van een Arnhemmer.

Lunchroom Sofra emotioneel na alle berichten over dochter

Veel onrust na onduidelijke sluiting lunchroom Sofra Update 22:30 uurLunchroom Sofra heeft via een DM bericht laten weten dat men

Turkse ondernemers krijgen boete terwijl ze wel mogen werken

Uit de vele meldingen die HaberArnhem heeft gekregen blijkt dat in de afgelopen periode met name Turkse ondernemers een boete