Zwarte dag voor familie Cantürk

Zwarte dag voor familie Cantürk

Dinsdagmiddag stonden honderden mensen stil bij het overlijden van de Turks Nederlandse Aysun Cantürk, partner van Hayati Cantürk.

Beiden bekend van hun werkzaamheden bij groothandel Nazar Food. Aysun Cantürk overleed eergisteren plotseling na een hartaanval. Veel familie en vrienden waren dan ook in shock na het horen van haar overlijden.

Bekend in de regio
Hayati Cantürk is geen onbekende in Nijmegen en omgeving. Dat bleek ook uit al die mensen die massaal kwamen voor het laatste afscheid van de 47-jarige Aysun Cantürk. Bij de Alevitische vereniging in Nijmegen waren honderden aanwezigen uit heel Gelderland. Ook uit Arnhem waren veel bezoekers gekomen naar Nijmegen.

Aysun Cantürk was een betrokken mens en een harde werkster. Ze hielp veel mensen persoonlijk als ze problemen hadden en was ook sociaal maatschappelijk actief door bijvoorbeeld verenigingen in de regio te actief te steunen.

Aysun Cantürk laat een partner en twee kinderen achter. Ze wordt woensdagmiddag begraven in de Turkse stad Erzincan, waar zij ook is geboren.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Reacties


Tags assigned to this article:
Canturknijmegen

Related Articles

Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Hamit Dilekci, amateurvoetballer bij Veluwezoom 3, heeft afgelopen zondag een zware blessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen Dierense Boys  (4).

Mooie ontwikkelingen Uniek Sporten

Als een van de partners van de gemeente Arnhem werkt Uniek Sporten binnen de regio Arnhem samen met sportaanbieders en

32-jarige man steelt ambulance en rijdt met toeters en bellen over de snelweg

Een 32-jarige man heeft gisterennacht rond half twee een ambulance gestolen. Reacties