Barber Talks met Furkan YT breekt record

Barber Talks met Furkan YT breekt record

Online programma Barber Talks van Alem the Barber heeft een recordpubliek bereikt met de uitzending met fortnite expert en vlogger Furkan YT. De bekende kapper knipt zijn gasten en stelt ze in de tussentijd ook allerlei vragen.

Meer dan 80.000 views
De teller met Furkan YT als gast staat op dit moment al op 82.000 views in maar twee weken tijd. De andere interviews van Barber Talks hebben een paar duizend views. Extreem veel views dus voor Barber Talks.

Furkan YT trekt vele miljoenen volgers aan met zijn eigentijdse manier van vloggen en publiceren. In tegenstelling tot veel andere vloggers hebben de filmpjes van vlogger Furkan YT veel humor en verrassingen waardoor de kijker blijft kijken.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Tags assigned to this article:
arnhemBarber arnhembarber talksfurkan ytnieuws

Related Articles

Juwelier in Arnhem stunt met Emporio Armani horloges voor Vaderdag

De bekende Arnhemse juwelier ‘T Gouden Paleis deelde gisteren een promotiefilmpje via social media om een nieuwe Vaderdag-actie te prmoten.

HopJob, dé app voor al uw huis-, tuin en keuken klussen

Koen Matas, student International Business Management, kwam op het idee voor deze app omdat hij regelmatig onverwacht een paar uur

Fiets total loss na aanrijding op gevaarlijkste kruispunt van Arnhem

Het oversteken van de P. Calandweg lijkt alles behalve makkelijk. Onlangs was het weer raak toen een fietser werd onderschept

Geverifieerd door MonsterInsights