Wensink ontzorgt Ebusco op servicegebied

by AMS97531A123 | 6 september 2020 14:49

Wensink Automotive is de nieuwe servicepartner van Ebusco. De busfabrikant heeft een nieuwe samenwerking opgezet met de dealerorganisatie. Wensink verzorgt vanaf heden alle onderhoud en reparatie aan de elektrische bussen van Ebusco in Groningen en Drenthe. Deze samenwerking is erop gericht om de busvloot van Qbuzz in Groningen en Drenthe optimaal te kunnen ondersteunen. In Groningen en Drenthe rijden maar liefst 62 elektrische bussen van Ebusco. 

Strategische samenwerking

De keuze van Ebusco is niet vreemd, gezien het feit dat ook Qbuzz al meer dan 10 jaar het onderhoud laat uitvoeren door Wensink. Het bedrijf heeft een rijke historie op het gebied van onderhoud van onder andere bussen. Na een grondige voorbereiding is een contract tussen Ebusco en Wensink ondertekend door Peter Bijvelds (CEO van Ebusco) en Laurens Stigter (CEO van Wensink). Met de ondertekening van dit contract is de basis gelegd voor een duurzame en strategische samenwerking.

Samen ontzorgen

Laurens Stigter, CEO van Wensink Automotive, is blij met deze stap: “Bij Wensink ontzorgen we Qbuzz al meer dan 10 jaar met het onderhoud aan haar busvloot in Groningen en Drenthe. Ebusco is pionier en koploper op het gebied van de ontwikkeling van elektrische bussen, een echte disruptor. Wij volgen Ebusco al vanaf de beginjaren. Ik ben blij dat we nu samen Qbuzz mogen ontzorgen. Wij kijken uit naar een fijne en langdurige samenwerking.”

Over Wensink

Wensink Automotive zorgt er ruim 30 jaar voor dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit doet Wensink met ruim 1.100 medewerkers vanuit ongeveer 40 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. In het diverse merkenpalet zijn de merken Mercedes-Benz, Ford, Kia, Citroën, smart, DS en Fuso vertegenwoordigd. Wensink biedt naast verkoop en onderhoud een breed scala diensten aan voor zij die zorgeloos onderweg willen zijn in een personenwagen, bestelwagen of truck. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting, financiering of verzekeringen.

Daarnaast heeft Wensink een eigen leaselabel genaamd Wensink Lease & Services, meerdere schadeherstelbedrijven onder de noemer Wensink Schade en een Truck- en trailerbedrijf: Truck & Trailer bij Wensink. Zo biedt Wensink u graag een aangename ervaring met mobiliteit.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/09/06/wensink-ontzorgt-ebusco-op-servicegebied/