Arnhemse Pauline zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 86.000 euro

by AMS97531A123 | 7 september 2020 14:15

Een geweldige verrassing op de zondagavond[1] voor Pauline (46) uit de Megenstraat in Arnhem. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij in haar straat. Hij mocht Pauline verrassen met 86.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Jeroen uit Doetinchem won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat op gepaste afstand plaatsvond, was live bij SBS6 te zien. 
 
De 46-jarige Pauline schrok zich een hoedje toen Winston plots bij haar op de stoep stond. Compleet overdonderd liep ze met Winston mee naar zijn huiskamer op wielen. Daar stond haar een bijzondere verrassing te wachten. “Ik heb nog niets gezien, dus ik heb geen idee wat ik heb gewonnen.”, vertelde de nietsvermoedende Pauline. In de mobiele huiskamer werd Pauline verrast met een bedrag van 86.000 euro: “Wauw, dit is ongelofelijk! We willen heel graag reizen en een nieuwe auto kopen. Verder willen we ook een nieuwe schutting!”
 
Winston terug met huiskamer op wielen 
Al jaren belt Winston bij winnaars aan om in hun eigen knusse woonkamer de koffer te overhandigen. Dit jaar gaat dat anders en rijdt Winston vóór met zijn eigen coronaproof “huiskamer” op wielen. Winston vertelt: “Al die jaren werd ik steeds heel hartelijk door de winnaars thuis ontvangen. Hoe leuk om nu zelf voor gastheer te spelen en de winnaars net zo warm te ontvangen als zij dat de afgelopen jaren bij mij deden.” 
 
Ook buren uit Arnhem winnen mee 
Pauline ontvangt dit geldbedrag omdat Jeroen uit Doetinchem dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Pauline uit Arnhem was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 6824 AJ (Megenstraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 10 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 7.166 tot 14.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. 

Endnotes:
  1. zondagavond:

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/09/07/arnhemse-pauline-zondagavond-door-winston-gerschtanowitz-verrast-met-86-000-euro/