Vitesse start seizoen in uniek en exclusief ‘bedank-shirt’

Vitesse start seizoen in uniek en exclusief ‘bedank-shirt’

Vitesse treedt zondag tijdens de eerste competitiewedstrijd niet aan in het geel-swert of het blauwe uitshirt. In de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk spelen de mannen van hoofdtrainer Thomas Letsch in een uniek en exclusief ‘bedank-shirt’. Mede dankzij de geste van tenuesponsors Waterontharder.com, Clean Mat Trucks, Succesparken, Koninklijke Burgers’ Zoo, Prins Petfoods, SMB Willems en DunoAir om het tenuesponsorschap eenmalig af te staan, kunnen Vitesse en haar partners hun waardering uiten naar iedereen die zich heeft ingezet tegen het coronavirus. (Foto: © Vitesse.nl)

Vitesse Corona shirt

Bedankt! Samen tegen Corona
Met de tekst ‘Bedankt! Samen tegen corona’ wordt iedereen bedankt die zich op zijn of haar manier heeft ingezet tegen het coronavirus. Daarnaast speelt elke speler met de naam van een instantie op zijn rug, die in de coronacrisis een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de maatschappij. Van Rijnstate tot DrieGasthuizenGroep en van Pleyade tot Stichting De Driestroom. In totaal wordt aan 24 verschillende instanties de kans geboden om eenmalig de achterzijde van het shirt te sieren. Op de linkermouw staat een geel-swert Vitesse-hart afgebeeld.

Buitengewone prestaties
Julio Rosier, directeur van Waterontharder.com, vertelt over het gebaar: “Samen met Vitesse en alle tenuesponsors speelden we met het idee om de helden die zo ongelooflijk hard hebben gewerkt tijdens de coronacrisis, en dat nog steeds doen, te bedanken. Dit soort buitengewone prestaties verdienen een passend woord en gebaar van dank. Daarnaast kan mede dankzij hun inzet de competitie met strikte protocollen weer gestart worden. Het is een bijzonder shirt met een oprechte boodschap.”

Pascal van Wijk, algemeen directeur van Vitesse: “Dat we nu weer kunnen voetballen, is grotendeels te danken aan iedereen die zich keihard heeft ingezet tijdens de coronacrisis. Die organisaties en dan vooral hun medewerkers, verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Zij hebben in de frontlinie, met alle risico’s van dien, hun verantwoordelijkheid genomen. Met dit speciale wedstrijdshirt hopen wij op onze beurt iets terug te kunnen doen. We hebben allemaal gezien en gevoeld wat de coronacrisis met iedereen kan doen. Daarnaast laat het zien dat Vitesse een club is van en voor iedereen. Ook een pluim richting onze tenuesponsors, die belangeloos hun plek afstaan om dit gebaar te kunnen maken.”

De wedstrijdshirts worden na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk geschonken aan de instanties die het shirt eenmalig sieren.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Dit zijn de organisaties
De organisaties die de eerste competitiewedstrijd op de rug van de spelers staan zijn:

Rijnstate

Pleyade

Siza

Stichting De Driestroom

DrieGasthuizenGroep

MEE Gelderse Poort

MVT Arnhem

Stevig Arnhem

SWOA

Rijnstad

De Zonnebloem

Stichting Gaandeweg

Stichting Jaimy

Bio Vakantieoord

Scalabor

Stichting Welzijn Lingewaard

Santé Partners – Mikado

NLvoorelkaar

Caleidoz Welzijn

Renkum voor elkaar

PresikhaafUniversity

AM supportteam

Opr€cht

Vitesse Betrokken

Reacties


Related Articles

Lunchroom Sofra emotioneel na alle berichten over dochter

Veel onrust na onduidelijke sluiting lunchroom Sofra Update 22:30 uurLunchroom Sofra heeft via een DM bericht laten weten dat men

Nieuw horeca concept in postkantoor Arnhem

ARNHEM – Het oude postkantoor van ruim 2.100 m² aan het Jansplein in Arnhem heeft na twee jaar leegstand weer

Gemeente Arnhem: Alleen poep, plas en toiletpapier in riool

De gemeente Arnhem doet er alles aan om de burger te informeren over wat er wel en niet in het