Wat je zeker nodig hebt als je een huis koopt in Turkije

Wat je zeker nodig hebt als je  een huis koopt in Turkije

Arnhemmer Murat Yilmaz was onlangs te gast bij een tv programma waar hij namens MY Real Estate vragen beantwoordde over investeringen in Turkije. Het ging dan voornamelijk om een tweede huis of een vakantiewoning in Turkije. (foto: My Real Estate.nl)

Waar let je op bij een tweede woning in Turkije

Volgens Yilmaz zijn mensen vaak emotioneel als ze een huis kopen. Het is vaak te spannend, of men is bezig met de tuin en een prachtige uitzicht. Terwijl het wel om serieuze bedragen gaat. Volgens de CEO van MY Real Estate, Murat Yilmaz, maken mensen de fout door geen erkende expert (Lisansli Expertiz) in te schakelen. Niet iedereen in Nederland of andere Europese landen denkt hier direct aan, als ze een huis kopen in Turkije. En dat zorgt vaak achteraf voor enorme problemen.

Huis in Turkije kopen

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Daadwerkelijke waarde van een Turkse vakantiewoning

Deze erkende expert zorgt ervoor dat de woning in Turkije of vakantievilla wordt gekocht voor de daadwerkelijke waarde. Als koper weet je nooit of de woning verkocht wordt met een hypotheek of wat de gebruiksrechten ervan zijn. En al helemaal niet als je niet in Turkije woont. De enige die hiervan op de hoogte is, is een erkende expert. MY Real Estate werkt daarom alleen met erkende experts bij het aanbieden van een woning in Turkije. Zo weet je zeker dat er niets fout gaat.

My Real Estate adviseert in de aanschaf van onroerend goed in Turkije

My Real Estate uit Arnhem adviseert bij de verkoop van vakantiewoningen in Turkije. Het bedrijf geeft ook advies over financieringen van (vakantie) woningen in Turkije. Meer informatie is te vinden via www.my-realestate.nl of neem direct contact op met adviseur Murat Yilmaz via 06-1110 6789.

Murat Yilmaz heeft jarenlang als specialist gewerkt bij Yapi Kredi Bank Nederland en is tegenwoordig actief als adviseur bij MY Real Estate Hij opereert vanuit Arnhem. Voor de aanschaf, verkoop en onder andere huur van onroerend goed in Turkije kunt u terecht bij MY Real Estate.

ReactiesRelated Articles

Herdenking aanslagen Parijs bij Arnhemse stadhuis

Maandagmiddag om 12.00 uur zullen de slachtoffers van de aanslagen in Parijs ook in Arnhem herdenkt worden. Dit zal buiten

Partijen in Arnhem willen af van uitsterfbeleid voor coffeeshops

D66, SP, Groenlinks en de Partij voor de Dieren in Arnhem willen het uitsterfbeleid voor coffeeshops in Arnhem afschaffen. Een

Domste koperdieven van Arnhem aangehouden door een ‘foutje’

Twee agenten zagen vrijdagnacht twee vreemde figuren staan bij een fietskar staan die was omgevallen. De mannen waren bezig met