Jonge Kracht drie maten te groot voor Elsweide

Jonge Kracht drie maten te groot voor Elsweide

Afgelopen zondag won titelkandidaat Jonge Kracht met dubbele cijfers van Elsweide. De Arnhemmers stonden na 45 minuten met 5-0 achter. Na 90 minuten voetballen stond de teller op 10-0 in het voordeel van Jonge Kracht.

Wessel Jansen scoort vier keer
De Huissense formatie had geen problemen met Elsweide en bedankte ook Wessel Jansen die met vier doelpunten man of the match was. Terwijl bij Elsweide sterspelers Sahin Akbulut, Emre Ates en Koray Ucar van de partij waren. (foto: Het Gelderse Voetbal)

10-0 verliezen vergeet je niet zomaar
Bij Elsweide en de nieuwe trainer zal dit nog lang effect gaan hebben . Je kunt verliezen tijdens de openingswedstrijd, maar met 10-0 verliezen is natuurlijk niet zomaar iets. Trainer Kadioglu heeft dus nog veel werk te doen.

Extreem veel blessures bij Elsweide
Logische verklaring voor deze monsterscore waren de vele blessures bij Elsweide. Zelfs basisspelers hadden last van blessures en toonden desondanks veerkracht in het belang van Elsweide.


Tags assigned to this article:
ElsweideJonge Krachtnieuws arnhemvoetbal arnhem

Related Articles

Unieke situatie in horecaland: Bezorgrestaurant stopt per direct met Thuisbezorgd.nl

Velen reageerden verbaasd toen bekend werd dat Eetcafe Collega’s uit Arnhem per direct stopte met de samenwerking met Thuisbezorgd.nl Het

Dankzij PTAshop eindelijk betaalbare onderdelen voor smartphones

Sinds kort is PTAshop geopend in Eerbeek aan de steenbeekstraat 19. Het bedrijf zorgt voor onderdelen en reparaties van verschillende

Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start aan nieuwe uitdaging

Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start in nieuw zaalvoetbalteam met meerdere bekende voetbalnamen.

Geverifieerd door MonsterInsights