Hattrickkkoning Gürbüz blijft scoren voor Go Ahead Eagles

Hattrickkkoning Gürbüz blijft scoren voor Go Ahead Eagles

Eser Gürbüz uit de Arnhemse wijk Presikhaaf blijft waardevol voor zijn nieuwe club Go Ahead Eagles uit Deventer. De Arnhemmer scoorde tegen Volendam O14 weer een loepzuivere hattrick. Het elftal van trainer Ellenbroek is dan ook niet zomaar lijstaanvoerder met tien punten na vier competitiewedstrijden.

Weer een hattrick van de Arnhemmer

De 13-jarige nummer 9 van Go Ahead Eagles speelt bij de club uit Deventer en is een van de opvallendste namen bij de club. De oud speler van AFC Arnhem/FC Presikhaaf en SML uit Arnhem scoort regelmatig en opvallend genoeg ook vaak een hattrick.

Echte killer net als Marco van Basten

Volgens bronnen uit de omgeving van de jeugdvoetballer is hij een echte ‘nummer’ 9 zoals Van Basten in zijn goede jaren bij Ajax en AC Milan. Eser Gürbüz speelt nu op derde divisie niveau met Go Ahead Eagles en zal dus zijn best moeten blijven doen om stappen te zetten wil hij de top bereiken.

Eser is de zoon van Arnhemmer en bekende amateurvoetballer Esen Gürbüz, bekend van onder andere AFC Arnhem en MASV waar hij als spits succesvol was.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Senyers vieren promotie naar vierde klasse met De Paasberg

Murat en Erdal Senyer spelen vanaf het nieuwe seizoen in de vierde klasse met De Paasberg. De twee bekende Arnhemse

Rumble en 8-jarige Nisa uit Arnhem bereiken akkoord over sponsoring

Vechtsportspecialist Rumble en de Arnhemse kickbokser Nisa Becerikli hebben een akkoord bereikt over een samenwerking. Dit maakte het management van

Tunahan Tunc scoort twee keer tegen Angeren E1

Elsweide E1 won gisteren met 2-1 van Angeren E1 in de 1e klasse van de KNVB competitie. De voetbalclub uit

Geverifieerd door MonsterInsights