Weer brandstichting bij pizzeria in Arnhem-Zuid

Weer brandstichting bij pizzeria in Arnhem-Zuid

Voor de twee keer in korte tijd is er brand gesticht bij pizzeria en eethuis Sofram in Elderlveld. Vannacht hebben onbekenden weer brand gesticht bij de zaak in Elderveld. Het is nog onbekend waarom de zaak tot twee maal toe in brand is gezet.

Tweede keer in brand in korte tijd

Omdat het om de tweede keer gaat is de brandstichting extra opvallend, ook omdat er nu meer schade is ontstaan dan de vorige keer op 16 augustus. Toen werd alleen een jerrycan in brand gestoken. De schade is nu veel groter dan voorheen.

Check foto’s van vorige brandstichting bij Sofram

Schade nu is veel groter

Volgens een verslaggever van Haber Arnhem is de schade nu veel en veel groter. Een drama voor de eigenaar van de zaak. De brandweer was pas ter plekke toen een deel van de winkel in brand stond. Hoe groot de schade exact is is niet bekend. De cafetaria is door alle schade niet in staat om de zaak open te gooien en zal voor nog onbekende tijd gesloten blijven.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Meer Arnhemse gezinnen krijgen GelrePas

Vanaf 1 april kunnen meer Arnhemmers gebruik maken van de GelrePas. Alle gezinnen met een inkomen van 130% van de

Winkelcentrum Presikhaaf raakt weer een winkel kwijt

Remon Sport (Sport 2000) is gesloten wegens omstandigheden, stond er op de raam van de winkel in het winkelcentrum. Navraag

Arnhemse weggebruikers tevreden over wegennetwerk

Arnhemse weggebruikers zijn zeer tevreden over de verlichting, de bewegwijzering en de staat van het wegdek van de Arnhemse wegen.