Weer brandstichting bij pizzeria in Arnhem-Zuid

Weer brandstichting bij pizzeria in Arnhem-Zuid

Voor de twee keer in korte tijd is er brand gesticht bij pizzeria en eethuis Sofram in Elderlveld. Vannacht hebben onbekenden weer brand gesticht bij de zaak in Elderveld. Het is nog onbekend waarom de zaak tot twee maal toe in brand is gezet.

Tweede keer in brand in korte tijd

Omdat het om de tweede keer gaat is de brandstichting extra opvallend, ook omdat er nu meer schade is ontstaan dan de vorige keer op 16 augustus. Toen werd alleen een jerrycan in brand gestoken. De schade is nu veel groter dan voorheen.

Check foto’s van vorige brandstichting bij Sofram

Schade nu is veel groter

Volgens een verslaggever van Haber Arnhem is de schade nu veel en veel groter. Een drama voor de eigenaar van de zaak. De brandweer was pas ter plekke toen een deel van de winkel in brand stond. Hoe groot de schade exact is is niet bekend. De cafetaria is door alle schade niet in staat om de zaak open te gooien en zal voor nog onbekende tijd gesloten blijven.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Eind van de middag gaat het weer sneeuwen in Arnhem en omgeving

Dit weekend wordt een bijzondere voor alle Gelderse sneeuwfans. Verwacht wordt dat het vrijdagmiddag zelfs weer kan gaan sneeuwen rond

Grootste McDonalds concurrent Gastronoom is op zoek naar jou!

De bekende fastfood-keten uit Arnhem en omgeving is op zoek naar jou! Reacties

Spelers Elsweide en vertegenwoordiger Firat bakkerij gespot bij Rijn Lounge

Rijna Lounge was afgelopen vrijdag weer goed druk. De shishalounge aan de Rijnkade van Arnhem had geen vrije zitplaatsen meer