Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

Bij Medikamente en Parfumerie Die Grenze in Arnhem zijn er opvallend veel producten over datum. De houdbaarheidsdatum van deze producten zijn voorbij terwijl de schappen nog vol zitten. De redactie van HBA kreeg hier vele meldingen over binnen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Die Grenze op voormalige locatie van C&A

Die Grenze heeft een vestiging geopend in het centrum van Arnhem, waar voorheen de C&A een vestiging had. Deze ‘dumpzaak’ ziet er uit als een loods en staat vol met producten die heel goedkoop aangeboden worden. Althans dat beeld wil het bedrijf creëren bij de bezoekers. Een tray Fanta bij Guven Supermarkt kost maar € 7,25 terwijl Die Grenze een ‘actie’ hanteert van € 9,99

Scherpe prijzen vanwege bulkaankopen

Medewerkers van het bedrijf verklaren dat het bedrijf allerlei voorraden over koopt van failliete bedrijven of bedrijven die er mee stoppen. En daardoor scherpe prijzen hanteert. Of dat ook helemaal klopt kunnen wij natuurlijk niet bevestigen.

Lipton Ice Tea en kauwgom over datum

Hoe het komt dat het bedrijf veel producten verkoopt die over datum zijn zijn is niet bekend. We hebben twee voorbeelden van producten, die recent gekocht zijn, waarbij dit het geval is. De Lipton Ice Tea 1,1 liter en Extra Mega Bubblemint kauwgom die beiden gewoon in de schappen staan.

Zondag was Die Grenze niet beschikbaar voor commentaar. Als het bedrijf reageert op het artikel zullen we dit natuurlijk meenemen en vermelden. De lezer willen namelijk wel weten hoe het komt dat klanten gesloten producten kunnen kopen die over datum zijn.

ReactiesRelated Articles

Sanne zet Ali B voor lul tijdens Voice of Holland

De bekende rapper Ali B wordt tijdens de show Voice of Holland goed aangepakt door Sanne Hans. Gelukkig kan de

Eetcafé Collega’s beste restaurant van Arnhem

Volgens Thuisbezorgd.nl is Eetcafe Collega’s aan de Hommelseweg de beste van heel Arnhem. Eetcafe Collega’s presteerde veel beter dan andere

Rijschool Sabri heeft een nieuwe auto

Rijschool Sabri uit Arnhem heeft een Audi A3 aangeschaft als lesauto voor de leerlingen. Reacties