Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

Bij Medikamente en Parfumerie Die Grenze in Arnhem zijn er opvallend veel producten over datum. De houdbaarheidsdatum van deze producten zijn voorbij terwijl de schappen nog vol zitten. De redactie van HBA kreeg hier vele meldingen over binnen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Die Grenze op voormalige locatie van C&A

Die Grenze heeft een vestiging geopend in het centrum van Arnhem, waar voorheen de C&A een vestiging had. Deze ‘dumpzaak’ ziet er uit als een loods en staat vol met producten die heel goedkoop aangeboden worden. Althans dat beeld wil het bedrijf creëren bij de bezoekers. Een tray Fanta bij Guven Supermarkt kost maar € 7,25 terwijl Die Grenze een ‘actie’ hanteert van € 9,99

Scherpe prijzen vanwege bulkaankopen

Medewerkers van het bedrijf verklaren dat het bedrijf allerlei voorraden over koopt van failliete bedrijven of bedrijven die er mee stoppen. En daardoor scherpe prijzen hanteert. Of dat ook helemaal klopt kunnen wij natuurlijk niet bevestigen.

Lipton Ice Tea en kauwgom over datum

Hoe het komt dat het bedrijf veel producten verkoopt die over datum zijn zijn is niet bekend. We hebben twee voorbeelden van producten, die recent gekocht zijn, waarbij dit het geval is. De Lipton Ice Tea 1,1 liter en Extra Mega Bubblemint kauwgom die beiden gewoon in de schappen staan.

Zondag was Die Grenze niet beschikbaar voor commentaar. Als het bedrijf reageert op het artikel zullen we dit natuurlijk meenemen en vermelden. De lezer willen namelijk wel weten hoe het komt dat klanten gesloten producten kunnen kopen die over datum zijn.

ReactiesRelated Articles

Zutphenaar zoekt zijn gestolen liefde terug

Deze Zutphenaar is in de nacht van dinsdag op de woensdag bestolen van zijn grote liefde genaamd Golf. Reacties

VIDEO Politie Arnhem pakt twee meter lange slang op straat

Twee meter lange slang is ontsnapt. Politie Arnhem stroopt mouwen op en vangt de slang. Reacties

Man (70) opgepakt vanwege 800.000 euro contant geld

De politie in Amsterdam heeft dinsdagochtend een man van 70 jaar en een vrouw van 48 jaar aangehouden op verdenking