Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

Bij Medikamente en Parfumerie Die Grenze in Arnhem zijn er opvallend veel producten over datum. De houdbaarheidsdatum van deze producten zijn voorbij terwijl de schappen nog vol zitten. De redactie van HBA kreeg hier vele meldingen over binnen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Die Grenze op voormalige locatie van C&A

Die Grenze heeft een vestiging geopend in het centrum van Arnhem, waar voorheen de C&A een vestiging had. Deze ‘dumpzaak’ ziet er uit als een loods en staat vol met producten die heel goedkoop aangeboden worden. Althans dat beeld wil het bedrijf creëren bij de bezoekers. Een tray Fanta bij Guven Supermarkt kost maar € 7,25 terwijl Die Grenze een ‘actie’ hanteert van € 9,99

Scherpe prijzen vanwege bulkaankopen

Medewerkers van het bedrijf verklaren dat het bedrijf allerlei voorraden over koopt van failliete bedrijven of bedrijven die er mee stoppen. En daardoor scherpe prijzen hanteert. Of dat ook helemaal klopt kunnen wij natuurlijk niet bevestigen.

Lipton Ice Tea en kauwgom over datum

Hoe het komt dat het bedrijf veel producten verkoopt die over datum zijn zijn is niet bekend. We hebben twee voorbeelden van producten, die recent gekocht zijn, waarbij dit het geval is. De Lipton Ice Tea 1,1 liter en Extra Mega Bubblemint kauwgom die beiden gewoon in de schappen staan.

Zondag was Die Grenze niet beschikbaar voor commentaar. Als het bedrijf reageert op het artikel zullen we dit natuurlijk meenemen en vermelden. De lezer willen namelijk wel weten hoe het komt dat klanten gesloten producten kunnen kopen die over datum zijn.

ReactiesRelated Articles

Massagesalon in Arnhem moet dicht vanwege ‘aparte massages’

Massagesalon Beijing aan Steenstraat in Arnhem moet dicht van de burgemeester omdat er meer wordt gedaan dan alleen massages. (Foto:

‘Gemeente en politie nemen geen extra maatregelen na autobranden’

Afgelopen weekend was het weer raak in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Een auto aan de Warmelolaan in Presikhaaf ging in

Rosendaalsestraat vier dagen volledig afgesloten

De gemeente maakte onlangs bekend dat de Rosendaalsestraat van maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei (17:00) volledig