Bij ‘Die Grenze’ in Arnhem bizar veel producten over datum

by AMS97531A123 | 4 oktober 2020 19:49

Bij Medikamente en Parfumerie Die Grenze in Arnhem zijn er opvallend veel producten over datum. De houdbaarheidsdatum van deze producten zijn voorbij terwijl de schappen nog vol zitten. De redactie van HBA kreeg hier vele meldingen over binnen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Die Grenze op voormalige locatie van C&A

Die Grenze heeft een vestiging geopend in het centrum van Arnhem, waar voorheen de C&A een vestiging had. Deze ‘dumpzaak’ ziet er uit als een loods en staat vol met producten die heel goedkoop aangeboden worden. Althans dat beeld wil het bedrijf creëren bij de bezoekers. Een tray Fanta bij Guven Supermarkt[1] kost maar € 7,25 terwijl Die Grenze een ‘actie’ hanteert van € 9,99

Scherpe prijzen vanwege bulkaankopen

Medewerkers van het bedrijf verklaren dat het bedrijf allerlei voorraden over koopt van failliete bedrijven of bedrijven die er mee stoppen. En daardoor scherpe prijzen hanteert. Of dat ook helemaal klopt kunnen wij natuurlijk niet bevestigen.

Lipton Ice Tea en kauwgom over datum

Hoe het komt dat het bedrijf veel producten verkoopt die over datum zijn zijn is niet bekend. We hebben twee voorbeelden van producten, die recent gekocht zijn, waarbij dit het geval is. De Lipton Ice Tea 1,1 liter en Extra Mega Bubblemint kauwgom die beiden gewoon in de schappen staan.

Zondag was Die Grenze niet beschikbaar voor commentaar. Als het bedrijf reageert op het artikel zullen we dit natuurlijk meenemen en vermelden. De lezer willen namelijk wel weten hoe het komt dat klanten gesloten producten kunnen kopen die over datum zijn.

Endnotes:
  1. Guven Supermarkt: http://haberarnhem.nl/2020/07/21/supermarkt-guven-heet-concurrentie-welkom-met-stuntprijzen/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/10/04/bij-die-grenze-in-arnhem-bizar-veel-producten-over-datum/