Bedrijf uit Arnhem komt met thuis corona test

Bedrijf uit Arnhem komt met  thuis corona test

Bright Medical uit Arnhem komt met een thuis corona test voor mensen die een eenvoudige en betrouwbare sneltest willen. Het bedrijf maakte dit onlangs bekend in een persbericht.

Afgelopen maanden hard gewerkt aan doorontwikkeling

Het bedrijf heeft samen met zijn biomedische lab de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van een betrouwbare antigeen sneltest. De nieuwe sneltest op antigenen is zodanig doorontwikkeld, dat het geaccepteerd wordt als een goede indicatior op het wel of niet dragen van het Coronavirus, ook wel bekend als de Covid-19.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Normaliseren corona thuistest

Dit is ook de reden dat minister Hugo de Jonge recentelijk heeft gepleit voor het inkopen en normaliseren van de thuistests. Deze testen zijn vaak of te duur of worden in grote aantallen verkocht waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is. Bright Medical komt dus met een oplossing.

Een van de eerste corona sneltest in Nederland

Bij Bright Medical kunt u een antigeen sneltest met een specifiteit van 98% ook los bestellen voor een persoon. Het bedrijf komt als een van de eerste in Nederland met een sneltest voor consumenten en heeft ook alle benodigde certificaten.

ReactiesRelated Articles

Man ‘vies bezig’ op station Arnhem

Een onbekende man is recent aangehouden bij centraal station in Arnhem. De man was toen hij betrapt werd druk bezig

Hoogwegt verlengt huur 3.000 m² kantoor in Arnhem

ARNHEM – Hoogwegt International en Hoogwegt Groep hebben overeenstemming bereikt met de eigenaar van kantorencomplex Rijnpoort in Arnhem inzake een

Programma Openingsweekend station Arnhem

Op donderdag 19 november is het zover: de officiële opening van het station Arnhem. Een moment waar Arnhem lang naar