Kosteloze juridische dienstverlening bij een ongeval of letsel

Kosteloze juridische dienstverlening bij een ongeval of letsel

Heb jij een eenzijdige of meerzijdige verkeersongeval meegemaakt en weet je niet wat je dan exact moet doen om de juiste stappen te nemen? Geen paniek! De dames van Justify Letselschade zorgen voor u als u even niet weet welke kant u op moet.

Letselschade bij een verkeersongeval

Het gaat dan niet alleen om aanrijding waarbij een auto of fiets betrokken is. Ongevallen op werk, onderweg naar of van werk of sport- en spelongevallen kunnen voor letsel zorgen waardoor een regeling door een expert wenselijk is. Ook als u zelf een ongeval veroorzaakt heeft kunt u terecht voor dienstverlening.

Ook als het om beroepsziekten of medische fouten gaat

De juridische dienstverlening bij de dames van Justify Letselschade is kosteloos, ook als het om beroepsziekten of medische fouten gaat waarbij letsel is ontstaan. Indien je het niet zeker weet en je toch zeker wilt weten of je in aanmerking komt voor letselschade neem dan direct contact op met 074-357 49 94.

De ervaren specialisten van Justify letselschade staan dagelijks voor u klaar en komen graag op voor uw rechten. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen om je vragen over letsel of ongeval te stellen aan een van de adviseurs.

ReactiesRelated Articles

Opknapbeurt tegelwerk Airborneplein gaat maanden duren

Het tegelwerk in de fietstunnels van het Airborneplein krijgt een opknapbeurt. Het Airborneplein staat ook wel bekend als de ‘Berenkuil’.

Arnhem-Zuid wordt steeds meer de Mekka van hennepkwekerijen

De politie maakte in een persbericht bekend dat in de afgelopen 72 uur vijf hennepkwekerijen zijn aangetroffen en ontmanteld. Opvallend

Arnhemse realityster Michella Kox is niet bang tijdens Boxing Stars

Woensdag 7 november is het dan eindelijk zo ver. De bekende Arnhemse realityster Michella Kox gaat het dan tijdens het