Kosteloze juridische dienstverlening bij een ongeval of letsel

Kosteloze juridische dienstverlening bij een ongeval of letsel

Heb jij een eenzijdige of meerzijdige verkeersongeval meegemaakt en weet je niet wat je dan exact moet doen om de juiste stappen te nemen? Geen paniek! De dames van Justify Letselschade zorgen voor u als u even niet weet welke kant u op moet.

Letselschade bij een verkeersongeval

Het gaat dan niet alleen om aanrijding waarbij een auto of fiets betrokken is. Ongevallen op werk, onderweg naar of van werk of sport- en spelongevallen kunnen voor letsel zorgen waardoor een regeling door een expert wenselijk is. Ook als u zelf een ongeval veroorzaakt heeft kunt u terecht voor dienstverlening.

Ook als het om beroepsziekten of medische fouten gaat

De juridische dienstverlening bij de dames van Justify Letselschade is kosteloos, ook als het om beroepsziekten of medische fouten gaat waarbij letsel is ontstaan. Indien je het niet zeker weet en je toch zeker wilt weten of je in aanmerking komt voor letselschade neem dan direct contact op met 074-357 49 94.

De ervaren specialisten van Justify letselschade staan dagelijks voor u klaar en komen graag op voor uw rechten. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen om je vragen over letsel of ongeval te stellen aan een van de adviseurs.

ReactiesRelated Articles

Turkse juwelier Hommelstraat al jaren een begrip

Juwelier Karatay aan de Hommelstraat 45 in Arnhem is al jaren een begrip in Arnhem en heel Gelderland. Veel Turkse

Arnhem gaat experimenteren met legale wiet

Arnhem gaat, naast 9 andere gemeenten, vanaf 2021 experimenteren met de verkoop van legale wiet in coffeeshops, dat maakte ‘De

Beelden uit de lucht na brand tuincentrum Fonteyn Uddel

Tuincentrum Fonteyn in Uddel heeft een grote brand achter de rug. Reacties