Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

De bekende Arnhemse ondernemer Chico van Chico’s Place gaat voor een nieuwe avontuur in de Gelderse hoofdstad. Chico’s opent namelijk nog een restaurant in Arnhem.

Het grootste restaurant van Arnhem’
De locatie in het centrum van Arnhem wordt meteen het grootste restaurant van Arnhem. De locatie is al gehuurd en Chico gaat een samenwerking aan met een ander bedrijf. Bronnen melden dat het om de pauwstraat gaat in Arnhem, helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen. Mogelijk is er vertraging vanwege de coronacrisis.

Chico doet het aardig met zijn Chico’s Place keten en gaat als het zo doorgaat binnenkort Ali Deniz inhalen, bekend van De Gastronoom’s in Arnhem. Met Chico’s Place, Chico’s Pizza, Chico’s Drive en Chico’s Catering komt er dus een vijfde zaak. De naam is nog niet bekend.

Chico was zelf zondag niet bereikbaar voor commentaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Inkoop zorg in Arnhem in 2017 en verder

De Regio Centraal Gelderland is voornemens om haar zorg in te kopen via het Interactief Aankoopsysteem (IAS). De Regio Centraal

VIDEO Vrouw raakt zwaargewond op Nelson Mandelabrug in Arnhem

Afgelopen nacht is een vrouw zwaargewond geraakt op de Nelson Mandelabrug in Arnhem.

Evoworks uit Arnhem beste e-commerce bedrijf van Nederland

In de dertiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce, werd gepibliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied

Geverifieerd door MonsterInsights