Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

De bekende Arnhemse ondernemer Chico van Chico’s Place gaat voor een nieuwe avontuur in de Gelderse hoofdstad. Chico’s opent namelijk nog een restaurant in Arnhem.

Het grootste restaurant van Arnhem’
De locatie in het centrum van Arnhem wordt meteen het grootste restaurant van Arnhem. De locatie is al gehuurd en Chico gaat een samenwerking aan met een ander bedrijf. Bronnen melden dat het om de pauwstraat gaat in Arnhem, helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen. Mogelijk is er vertraging vanwege de coronacrisis.

Chico doet het aardig met zijn Chico’s Place keten en gaat als het zo doorgaat binnenkort Ali Deniz inhalen, bekend van De Gastronoom’s in Arnhem. Met Chico’s Place, Chico’s Pizza, Chico’s Drive en Chico’s Catering komt er dus een vijfde zaak. De naam is nog niet bekend.

Chico was zelf zondag niet bereikbaar voor commentaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Bezoek aan bank voor afkoopsom Turkse dienstplicht hoeft niet meer

Turken die in het buitenland wonen en in aanmerking komen voor een afkoopsom van de militair dienstplicht hoeven voortaan niet

Sibel: Van vakkenvuller in Presikhaaf naar strafrechtadvocaat in Utrecht

Sibel Önemli uit Arnhem is sinds februari 2018 als advocaat in dienst bij Ausma de Jong Advocaten in Utrecht. Velen

VIDEO Zware criminelen met hennep aangehouden in Arnhem-Zuid

De politie in Arnhem heeft toch niet alle agenten op vakantie gestuurd, blijkt uit een bijzondere aanh0uding. Na een melding