Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

De bekende Arnhemse ondernemer Chico van Chico’s Place gaat voor een nieuwe avontuur in de Gelderse hoofdstad. Chico’s opent namelijk nog een restaurant in Arnhem.

Het grootste restaurant van Arnhem’
De locatie in het centrum van Arnhem wordt meteen het grootste restaurant van Arnhem. De locatie is al gehuurd en Chico gaat een samenwerking aan met een ander bedrijf. Bronnen melden dat het om de pauwstraat gaat in Arnhem, helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen. Mogelijk is er vertraging vanwege de coronacrisis.

Chico doet het aardig met zijn Chico’s Place keten en gaat als het zo doorgaat binnenkort Ali Deniz inhalen, bekend van De Gastronoom’s in Arnhem. Met Chico’s Place, Chico’s Pizza, Chico’s Drive en Chico’s Catering komt er dus een vijfde zaak. De naam is nog niet bekend.

Chico was zelf zondag niet bereikbaar voor commentaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman

De chefkok van Elite Plaza is meer dan alleen een vakman in de keuken van Elite Plaza aan de Akkerwindestraat

Vanavond wordt duidelijk of hennepkweek thuis wordt toegestaan in Arnhem

D66 Arnhem gaat vanavond aan burgemesteer Kaiser van Arnhem vragen om thuisteelt van wiet mogelijk te maken voor mensen die

Slaapspecialist Ralph Klaassen opent nieuwe vestiging in Doesburg

De slaapspecialist uit Dieren (Gelderland), Ralph Klaassen, heeft een nieuwe vestiging geopend in Doesburg. De vestiging in Dieren voldeed niet