Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

Chico’s gaat door en opent grootse restaurant van Arnhem

De bekende Arnhemse ondernemer Chico van Chico’s Place gaat voor een nieuwe avontuur in de Gelderse hoofdstad. Chico’s opent namelijk nog een restaurant in Arnhem.

Het grootste restaurant van Arnhem’
De locatie in het centrum van Arnhem wordt meteen het grootste restaurant van Arnhem. De locatie is al gehuurd en Chico gaat een samenwerking aan met een ander bedrijf. Bronnen melden dat het om de pauwstraat gaat in Arnhem, helaas hebben we dit niet kunnen bevestigen. Mogelijk is er vertraging vanwege de coronacrisis.

Chico doet het aardig met zijn Chico’s Place keten en gaat als het zo doorgaat binnenkort Ali Deniz inhalen, bekend van De Gastronoom’s in Arnhem. Met Chico’s Place, Chico’s Pizza, Chico’s Drive en Chico’s Catering komt er dus een vijfde zaak. De naam is nog niet bekend.

Chico was zelf zondag niet bereikbaar voor commentaar.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Slechts een op de drie aangeboden woningen goedkoper dan 2,5 ton in Arnhem

ARNHEM – De woningmarkt van Arnhem wordt voor mensen met een kleine portemonnee steeds slechter toegankelijk. Slechts een derde van

Kapper Lana start op super locatie in Velp

Kapper Lana start op nieuwe locatie in Velp. Reacties

Arnhem is een fitness vlogger rijker

Sinds dinsdag is Arnhemmer Kemal Dag ook online met allerlei workout filmpjes voor de gezonde sporter. De Arnhemmer is vaker