Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

De eerste coronateststraten gaan als paddenstoelen uit de grond. Ook in Gelderland is dit het geval. Commerciƫle coronasnelteststraten grijpen direct in, waardoor Duiven nu ook coronasnelteststraat heeft. De Covid-19 sneltest locatie is op rij afstand van Arnhem en je kunt er langs gaan zonder afspraak.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Snelle coronatest in Arnhem en Duiven

Voor een snelle coronatest hoef je dus niet meer naar de grote steden, en kun je gewoon in Duiven langs. Voor 99 euro heb je binnen 15 minuten een betrouwbare resultaat door een getrainde zorgprofessional. De teststraat, aan de Impact 5 in Duiven is in samenwerking met de Arnhemse ondernemer Ali Deniz opgestart.

Coronasnelteststraat is elke dag geopend

Volgens Ali Deniz is de teststraat elke dag geopend van 14.00 tot 19.00 uur en kun je gewoon langsrijden. ‘De professionals staan klaar om iedereen te helpen. We starten elke dag om 14.00 uur, en kunnen ook zelfs eerder opengaan als daar vraag naar is. De behoefte is enorm, omdat bedrijven snel willen weten of medewerkers negatief of positief getest zijn. Als de testuitslag niet bekend is moeten mensen thuisblijven. ‘

Bij de GGD moeten mensen vaak te lang wachten op een test, en ook een paar dagen wachten op de testuitslag. Bij veel beroepen en bedrijven is niet uit te houden als mensen of hele afdelingen dagen lang thuis moeten zitten.

ReactiesRelated Articles

Rapper Boef komt zaterdag naar een privefeestje in Arnhem

Als je zaterdagmiddag een gloednieuwe witte Range Rover ziet, weet je nu al dat het om rapper Boef gaat. De

Chris Elyass pakt zege na spannend slot tegen Barber James

Chris Elyass is sinds 20 april officieel kampioen hooghouden in Arnhem en omgeving. In diverse media werden artikelen gepubliceerd over

Politie zoekt deze man die auto in brand stak

De politie in Arnhem zoek naar een man die op 13 mei 2021 een auto in brand stak in de