Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

De eerste coronateststraten gaan als paddenstoelen uit de grond. Ook in Gelderland is dit het geval. Commerciële coronasnelteststraten grijpen direct in, waardoor Duiven nu ook coronasnelteststraat heeft. De Covid-19 sneltest locatie is op rij afstand van Arnhem en je kunt er langs gaan zonder afspraak.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Snelle coronatest in Arnhem en Duiven

Voor een snelle coronatest hoef je dus niet meer naar de grote steden, en kun je gewoon in Duiven langs. Voor 99 euro heb je binnen 15 minuten een betrouwbare resultaat door een getrainde zorgprofessional. De teststraat, aan de Impact 5 in Duiven is in samenwerking met de Arnhemse ondernemer Ali Deniz opgestart.

Coronasnelteststraat is elke dag geopend

Volgens Ali Deniz is de teststraat elke dag geopend van 14.00 tot 19.00 uur en kun je gewoon langsrijden. ‘De professionals staan klaar om iedereen te helpen. We starten elke dag om 14.00 uur, en kunnen ook zelfs eerder opengaan als daar vraag naar is. De behoefte is enorm, omdat bedrijven snel willen weten of medewerkers negatief of positief getest zijn. Als de testuitslag niet bekend is moeten mensen thuisblijven. ‘

Bij de GGD moeten mensen vaak te lang wachten op een test, en ook een paar dagen wachten op de testuitslag. Bij veel beroepen en bedrijven is niet uit te houden als mensen of hele afdelingen dagen lang thuis moeten zitten.Related Articles

Beelden Ome Joops Tour in de hondekop trein

De tiendaagse fietsroute voor kinderen uit Arnhem van Ome Joops Tour leidde de lange etappe naar Groningen per trein af.

Vivare gaat 52 betaalbare huurwoningen in de stad bouwen

Maandag 19 december 2016 hebben wethouder Elfrink en directeur Angenent van woningcorporatie Vivare een koopcontract getekend voor 52 sociale huurwoningen

Arnhem krijgt WK Volleybal finale voor vrouwen in 2022

Het WK Volleybal voor vrouwen in 2022 wordt in Nederland gehouden. De Internationale volleybalfederatie FIVB maakte dat zeer recent bekend.

Geverifieerd door MonsterInsights