Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

Coronateststraat in Duiven geeft uitslag al binnen 15 minuten

De eerste coronateststraten gaan als paddenstoelen uit de grond. Ook in Gelderland is dit het geval. Commerciƫle coronasnelteststraten grijpen direct in, waardoor Duiven nu ook coronasnelteststraat heeft. De Covid-19 sneltest locatie is op rij afstand van Arnhem en je kunt er langs gaan zonder afspraak.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Snelle coronatest in Arnhem en Duiven

Voor een snelle coronatest hoef je dus niet meer naar de grote steden, en kun je gewoon in Duiven langs. Voor 99 euro heb je binnen 15 minuten een betrouwbare resultaat door een getrainde zorgprofessional. De teststraat, aan de Impact 5 in Duiven is in samenwerking met de Arnhemse ondernemer Ali Deniz opgestart.

Coronasnelteststraat is elke dag geopend

Volgens Ali Deniz is de teststraat elke dag geopend van 14.00 tot 19.00 uur en kun je gewoon langsrijden. ‘De professionals staan klaar om iedereen te helpen. We starten elke dag om 14.00 uur, en kunnen ook zelfs eerder opengaan als daar vraag naar is. De behoefte is enorm, omdat bedrijven snel willen weten of medewerkers negatief of positief getest zijn. Als de testuitslag niet bekend is moeten mensen thuisblijven. ‘

Bij de GGD moeten mensen vaak te lang wachten op een test, en ook een paar dagen wachten op de testuitslag. Bij veel beroepen en bedrijven is niet uit te houden als mensen of hele afdelingen dagen lang thuis moeten zitten.

ReactiesRelated Articles

Kijk hoe de man hapt op het verzoek van deze vrouw

Deze man kan de verleiding van haar niet aan en begint te liegen. Reacties

Gemeente wil weten hoe jij denkt over de binnenstad van Arnhem

Van woensdag 5 oktober tot en met zondag 9 oktober gaat de gemeente bezoekers van de binnenstad vragen naar hun

Arnhemse dievenbende steelt voor 3000 euro aan strings, sportkleding en Liga-koekjes

Het wordt met de dag gekker bij winkeldieven in Arnhem. Zo werd afgelopen zaterdag een team van drie dieven opgepakt