Voorkom hoge boetes Trajectcontrole Pleijroute staat weer aan

Voorkom hoge boetes  Trajectcontrole Pleijroute staat weer aan

In beide richtlijnen op de N325 tussen het Nijmeegseplein en het Velperbroekcircuit staat voortaan 24 uur lang de trajectcontrole aan. Richting Nijmegen vanuit Arnhem en richting Duiven/Doetinchem vanuit Arnhem is het dus extra opletten om hoge boetes te voorkomen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Maximumsnelheid van 80 km op Pleijroute

De maximumsnelheid van 80 kilometer per uur zal dan weer ingaan, zoals dat voorheen ook het geval was op andere trajecten. Velen zijn nog niet opo de hoogte, maar zullen dat snel zijn, omdat de boete’s binnen 48 uur op de deurmat zullen vallen.

Veel ongelukken op N325

De N325 is een van de belangrijkste route’s waar volgens de overheid veel ongelukken zouden gebeuren. In vergelijking met andere wegen zijn hier dan ook vaker ongelukken waardoor een traject controle volgens officiële organen niet meer weg te denken was.

Eerder schreven we al dat de testfase helemaal uitgevoerd zal worden alvorens het ingaan. De Pleijroute was soms als een racebaan, en daar komt nu verandering in. Een paar kilometer te hard rijden (80km) en je kunt al tientallen euro’s aan bekeuringen ontvangen.



Related Articles

Uitdeelactie Arnhemse kapper flopt: Dakloze man blijkt toch niet dakloos te zijn

De Arnhemse kapper Roman Zemar deed iets goed voor daklozen in Arnhem en omgeving. De bekende kapper ging langs bij

Vitesse – NEC op zondag 27 februari zonder uitpubliek

De Eredivisiewedstrijd Vitesse – NEC op zondag 27 februari as. wordt, ongeacht een eventuele versoepeling van de regels voor uitpubliek,

Allereerste Turkse kebab-drive in Nederland komt in Arnhem

Arnhem schrijft historie met de allereerste kebab-drive van Nederland . Een woordvoerder van de bekende Arnhemse kebabzaak Chico’s Place bevestigde

Geverifieerd door MonsterInsights