Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

De bekende bestelsite Thuisbezorgd.nl heeft de genomineerden voor de Thuisbezorgd.nl Awards van 2020 bekend gemaakt. Het is weer dus zover en onderstaande vijf trotse Arnhemse horecabedrijven gaan strijden voor de titel beste restaurant van Arnhem. (foto: screenshot Thuisbezorgd.nl)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De Real Madrid onder de bezorgrestaurants

Voor de titel Beste Restaurants van Arnhem kunnen Arnhemmers kiezen uit Eetcafe Collega’s, Burger Special, Diner 66, Snackcorner en BKK Thai. Eetcafe Collega’s is de Real Madrid onder de Arnhemse bezorgrestaurants die jaarlijks ‘gewoon’ weer meedoet voor de eindstrijd. Eetcafe Collega’s werd twee jaar geleden zelfs uitgeroepen tot Beste Restaurant van heel Nederland.

Spannend wie titel beste bezorgrestaurant 2020 binnenhaalt

Het is dus nog spannend welke restaurants de titel dit jaar binnen gaan halen. Je kunt nu al beginnen met beoordelen en te gaan stemmen over 7 dagen. Thuisbezorgd heeft een speciale Thuisbezorgd.nl Awards 2020 website geopend om de nominatie bekend te maken.

Beoordelingen en snelle levertijd

Je komt niet zomaar in aanmerking voor een nominatie voor beste bezorgrestaurant. De beoordelingen (kwaliteit, enz) na de bestellingen en een snelle levertijd spelen een belangrijke rol om genomineerd te worden.

Bekijk hier alle nominaties van Thuisbezorgd.nl Awards 2020 per stad of categorie.

ReactiesRelated Articles

Traditie gaat gewoon door bij viaduct Hommelseweg

De viaduct aan de hommelseweg in Arnhem Noord heeft weer een fraaier beeld gekregen nu het weer voorzien is van

LIVE Turkije-Spanje kijken tijdens iftar-maaltijd in restaurant Arnhem

UPDATE 19:30 uur: Restaurant is helemaal volgeboekt voor de wedstrijd Turkije-Spanje. Er zijn alleen nog wat plekken over tijdens Turkije-Tsjechie.

Voormalig Groenlinks-kamerlid Dibi toch homoseksueel

Iedereen wist het al, op Tofik Dibi zelf na. De 34-jarige ex-politicus heeft na drie jaar ‘uit de politiek’ toch