Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

De bekende bestelsite Thuisbezorgd.nl heeft de genomineerden voor de Thuisbezorgd.nl Awards van 2020 bekend gemaakt. Het is weer dus zover en onderstaande vijf trotse Arnhemse horecabedrijven gaan strijden voor de titel beste restaurant van Arnhem. (foto: screenshot Thuisbezorgd.nl)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De Real Madrid onder de bezorgrestaurants

Voor de titel Beste Restaurants van Arnhem kunnen Arnhemmers kiezen uit Eetcafe Collega’s, Burger Special, Diner 66, Snackcorner en BKK Thai. Eetcafe Collega’s is de Real Madrid onder de Arnhemse bezorgrestaurants die jaarlijks ‘gewoon’ weer meedoet voor de eindstrijd. Eetcafe Collega’s werd twee jaar geleden zelfs uitgeroepen tot Beste Restaurant van heel Nederland.

Spannend wie titel beste bezorgrestaurant 2020 binnenhaalt

Het is dus nog spannend welke restaurants de titel dit jaar binnen gaan halen. Je kunt nu al beginnen met beoordelen en te gaan stemmen over 7 dagen. Thuisbezorgd heeft een speciale Thuisbezorgd.nl Awards 2020 website geopend om de nominatie bekend te maken.

Beoordelingen en snelle levertijd

Je komt niet zomaar in aanmerking voor een nominatie voor beste bezorgrestaurant. De beoordelingen (kwaliteit, enz) na de bestellingen en een snelle levertijd spelen een belangrijke rol om genomineerd te worden.

Bekijk hier alle nominaties van Thuisbezorgd.nl Awards 2020 per stad of categorie.

ReactiesRelated Articles

Campagne wijst Arnhemmers met geldzorgen de weg

Arnhem wil dat inwoners met geldzorgen, de juiste weg naar hulp kennen en die stap naar hulp ook durven te

Zijn dit uw sierraden, 21-jarige Arnhemmer moet spullen inleveren

De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar of eigenaren van de sierraden. Op woensdag 13 januari rond 18:30

Hij probeert zijn vader te laten stoppen met roken

Deze kleine man sluit een deal met zijn vader en begint actie te voeren. Reacties