Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

De bekende bestelsite Thuisbezorgd.nl heeft de genomineerden voor de Thuisbezorgd.nl Awards van 2020 bekend gemaakt. Het is weer dus zover en onderstaande vijf trotse Arnhemse horecabedrijven gaan strijden voor de titel beste restaurant van Arnhem. (foto: screenshot Thuisbezorgd.nl)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De Real Madrid onder de bezorgrestaurants

Voor de titel Beste Restaurants van Arnhem kunnen Arnhemmers kiezen uit Eetcafe Collega’s, Burger Special, Diner 66, Snackcorner en BKK Thai. Eetcafe Collega’s is de Real Madrid onder de Arnhemse bezorgrestaurants die jaarlijks ‘gewoon’ weer meedoet voor de eindstrijd. Eetcafe Collega’s werd twee jaar geleden zelfs uitgeroepen tot Beste Restaurant van heel Nederland.

Spannend wie titel beste bezorgrestaurant 2020 binnenhaalt

Het is dus nog spannend welke restaurants de titel dit jaar binnen gaan halen. Je kunt nu al beginnen met beoordelen en te gaan stemmen over 7 dagen. Thuisbezorgd heeft een speciale Thuisbezorgd.nl Awards 2020 website geopend om de nominatie bekend te maken.

Beoordelingen en snelle levertijd

Je komt niet zomaar in aanmerking voor een nominatie voor beste bezorgrestaurant. De beoordelingen (kwaliteit, enz) na de bestellingen en een snelle levertijd spelen een belangrijke rol om genomineerd te worden.

Bekijk hier alle nominaties van Thuisbezorgd.nl Awards 2020 per stad of categorie.

ReactiesRelated Articles

Man slaat winkelier na ontdekking vreemde truc met iPhone

Een vooralsnog onbekende man probeerde zijn oude iPhone in te wisselen in een nieuwe variant. Dit gebeurde in het centrum

Sterspeler Vitesse heeft een nieuwe ‘baan’ in Arnhem als barber

De sterspeler van Vitesse, de 26-jarige Maxi Wittek is onlangs gespot tijdens het knippen van zijn collega Rasmussen bij kapsalon

Gelderlander steelt ‘Turkse bakker’ nieuws van HaberArnhem

Nadat het artikel over de Turkse bakkerij Divan werd gepubliceerd via HaberArnhem, werden ze bij de Gelderlander ook wakker en