Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

Genomineerden beste bezorgrestaurant 2020 van Arnhem bekend

De bekende bestelsite Thuisbezorgd.nl heeft de genomineerden voor de Thuisbezorgd.nl Awards van 2020 bekend gemaakt. Het is weer dus zover en onderstaande vijf trotse Arnhemse horecabedrijven gaan strijden voor de titel beste restaurant van Arnhem. (foto: screenshot Thuisbezorgd.nl)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De Real Madrid onder de bezorgrestaurants

Voor de titel Beste Restaurants van Arnhem kunnen Arnhemmers kiezen uit Eetcafe Collega’s, Burger Special, Diner 66, Snackcorner en BKK Thai. Eetcafe Collega’s is de Real Madrid onder de Arnhemse bezorgrestaurants die jaarlijks ‘gewoon’ weer meedoet voor de eindstrijd. Eetcafe Collega’s werd twee jaar geleden zelfs uitgeroepen tot Beste Restaurant van heel Nederland.

Spannend wie titel beste bezorgrestaurant 2020 binnenhaalt

Het is dus nog spannend welke restaurants de titel dit jaar binnen gaan halen. Je kunt nu al beginnen met beoordelen en te gaan stemmen over 7 dagen. Thuisbezorgd heeft een speciale Thuisbezorgd.nl Awards 2020 website geopend om de nominatie bekend te maken.

Beoordelingen en snelle levertijd

Je komt niet zomaar in aanmerking voor een nominatie voor beste bezorgrestaurant. De beoordelingen (kwaliteit, enz) na de bestellingen en een snelle levertijd spelen een belangrijke rol om genomineerd te worden.

Bekijk hier alle nominaties van Thuisbezorgd.nl Awards 2020 per stad of categorie.Related Articles

Arnhemse Amateurvoetballer geniet wekelijks van unieke döner

De linkshalf van Elsweide, Erdem Sezgin, herstelt op een bijzondere manier nadat hij maanden niet kon voetballen vanwege een hamstringblessure. 

26 Arnhemse vluchtelingen onwel door griepverschijnselen

Volgens de Brandweer Gelderland-Midden hadden 26 mensen in het asielzoekerscentrum De Koepel last van griepverschijnselen, inmiddels lijkt alles wel mee

Wedstrijd Kadir ‘Hari’ gaat niet door tijdens kickboksgala

De wedstrijd van Kadir ‘Hari’ Ciftci uit Dieren tijdens Battle Events in Zutphen, is afgelopen zaterdag toch geannuleerd. Dit bevestigen

Geverifieerd door MonsterInsights