‘Oorlog’ in Geitenkamp na zoveelste onrustige avond

‘Oorlog’ in Geitenkamp na zoveelste onrustige avond

In de Arnhemse wijk Geitenkamp is het echt ‘oorlog’ volgens sommige inwoners. Al vier dagen lang is het onrustig en gaan bewoners in de avonduren de straat op om illegaal vuurwerk af te steken. Het lijkt wel alsof het al vier nachten oud en nieuw is in deze volkswijk.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Vooral de jongeren lijken niet wakker te liggen van de politie en andere veiligheidsdiensten en steken strijkers en cobra’s af zonder zich druk te maken om de veiligheid. Op diverse beelden is ook te zien hoe bushokjes worden vernield door vuurpijlen die alle kanten op vliegen. ‘Het lijkt wel of de politie niet durf in te grijpen’, aldus een bewoner.

De Geitenkamp is een heuse arbeiderswijk in Arnhem waar veel jongeren wonen. De wijk kent ook een enorme hoge percentage aan werklozen en de problemen die er al zijn, zijn er al jaren.

Wie de relschoppers zijn is niet helemaal duidelijk. De relschoppers zijn boos en veroordelen het politieoptreden van een paar dagen terug. Een enorme politiemacht voerde toen controle’s uit in de wijk en ontdekte duizenden kilo’s aan illegaal vuurwerk.

Arnhem krijgt de laatste dagen veel negatieve publiciteit in landelijke media na de moorden (incasso Cees) en de ongeregeldheden in Geitenkamp.

Later meer….

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhemGeitenkamp

Related Articles

Trendsetter Arad viert 7-jarig bestaan met Born To Cut

De bekende Arnhemse barber Arad Shams viert maandag zijn 7-jarig bestaan met Born To Cut. In 2014 publiceerden wij al

17 woningen en 5 winkels verkocht aan bekende nieuwe eigenaar

Het woon-/winkelcomplex in de binnenstad van Arnhem,  bestaande uit 17 appartementen en 5 commerciële ruimten op de begane grond , is verkocht

Interview met bekendste Turkse bakker van Gelderland

Hasan Ozkara is de bekendste bakker van Gelderland. Dit kunnen we nu wel stellen na zoveel media aandacht vanwege het