Eindelijk kunnen we met app betalen in parkeergarages

Eindelijk kunnen we met app betalen in parkeergarages

Sinds vorige week kun je in de Arnhemse parkeergarages ook betalen met parkeerapps zoals Park Mobile. Bij de drie gemeentelijke garages Musis, Centraal en Rozet was dit nog niet mogelijk. 60% van de parkeerkosten wordt nu al via een parkeerapp betaald. (foto: PixaBay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

App laat parkeergarage direct zien

De app laat meteen zien in welke parkeergarage je bent en je kunt direct starten met een parkeeractie. De kentekent wordt bij het uitrijden herkend en de slagbomen gaan automatisch open. Simpeler kan het dus eigenlijk niet meer. Eigenlijk is Arnhem veel te laat! Maar het is altijd beter dan nooit.

Makkelijk maken van parkeren in Arnhem

Wethouder Roeland van der Zee is tevreden met zijn ‘Arnhem Gastvrij’ aanpak: ‘We doen er alles aan om een gastvrije stad te zijn’, zegt wethouder mobiliteit Roeland van der Zee op de website van de Gemeente Arnhem. ‘Daar hoort bij dat je het zo makkelijk mogelijk maakt om te parkeren en daarvoor af te rekenen. Het kon al op straat, het kan bij de Shop & Go parkeerplaatsen, nu kan het ook in de drie gemeentelijke parkeergarages.’

Ow ja! Bloggers bepalen bij HaberArnhem.nl
Diverse bloggers publiceren bij HaberArnhem.nl over lokaal en regionaal (sport)nieuws. Ook jij bent vrij om dit te doen. De eigenaar van deze nieuwsblog heeft deze ruimte gegeven aan publicisten en bloggers. Een overname van de website behoort ook tot de opties bij een eventuele interesse.

ReactiesRelated Articles

Looddief Kronenburg probeert Usain Bolt na te doen

De politie heeft afgelopen nacht, om 02.00 uur, een looddief aangehouden in de Arnhemse wijk Kronenburg.  Reacties

Voorzitter ondernemersvereniging TOV presenteert nieuwste lid

De voorzitter van de Turkse ondernemersvereniging Aziz Zeyrek presenteerde donderdagavond een bijzondere foto met een van de nieuwste leden van

Referendum: Bekende Arnhemmers leggen uit waarom we ‘Ja’ moeten stemmen

Gisteren lanceerde KWP een filmpje waarin wordt uitgelegd waarom Arnhemmers ‘ja’ zouden moeten stemmen bij het referendum dat gaat over