Gestolen auto bekende kebab-kraam is gewoon terug

Gestolen auto bekende kebab-kraam is gewoon terug

De gloednieuwe Volkswagen Caddy van de bekende Arnhemse döner kraampje, Barlas Döner, is weer teruggevonden. Deze werd op 22 november gestolen door onbekenden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Wie de tipgever is, is niet bekend gemaakt. Vooral omdat de eigenaar van Barlas Döner een beloning van 1000 euro zou geven aan de tipgever. Het bedrijf maakte hier ook niets over bekend. Mogelijk dat dit nog een deze dagen zal gebeuren.

De redactie van Haber ontdekte dat de auto door een gouden tipgever is ontdekt. De auto werd gespot in de buurt van Arnhem en dit werd direct doorgegeven aan Barlas Doner die de auto met een reserve sleutel ophaalde.

Wie de auto dus heeft gestolen is dus niet bekend. De auto is weer terug en Barlas Döner kan weer bij de Aldi in het Broek gaan staan.

Reacties


Related Articles

‘Drieling’ voorbeeld voor veel Arnhemse jongeren

De bekendste voetballers van Arnhem, na Theo Janssen, zijn misschien toch wel de ‘drieling’ uit de Arnhemse wijk St. Marten.

T-phone opent nieuwe vestiging in Kronenburg

T-phone heeft een nieuwe vestiging geopend in winkelcentrum Kronenburg. Het bedrijf verkoopt allerlei smartphone’s en heeft ook een reparatieservice. Reacties

Meid met Syndroom van Down krijgt dag van haar leven met trouwfeest zonder bruidegom

De enige droom van Yasemin Eraslan komt uit, trouwen met een trouwjurk. Haar vader zorgt voor een super goed georganiseerd