Let op voor nieuwe oplichting bij gemeente afspraken

Let op voor nieuwe oplichting bij gemeente afspraken

Ook bij de gemeente Arnhem komen klachten binnen door mensen die opgelicht zijn omdat ze afspraken hebben gemaakt bij of met de gemeente. Er zijn fraudeurs die allerlei bedragen vragen omdat ze helpen bij aanvragen. (pixabay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Zogenaamd werkzaamheden uitvoeren namens gemeente

Er zijn websites die zogenaamd voor werkzaamheden bij de gemeente geld vragen. Ook bij iets simpels, bijvoorbeeld het aanvragen van een uittreksel vragen sommige websites heel veel geld. Wat de fraudeurs vergeten te vermelden is dat een afspraak bij de gemeente altijd gratis is. Een het bedrag dat je bijvoorbeeld vraagt voor een uittreksel is bij de gemeente veel lager.

Trap er dus niet in

De gemeente adviseert daarom alle burgers om hier niet in te trappen en direct alles te regelen via de website van de gemeente. Een afspraak met de gemeente is tenslotte heel simpel online te maken.

Omdat veel van deze websites om uw persoonsgegevens vragen is het niet verstandig om al uw gegevens te delen met dit soort websites. Het is dan veel veiliger om direct met de gemeente te handelen dan een website waarvan de eigenaar of organisatie niet bekend is.Related Articles

VIDEO dit doen vaders zonder na te denken HELDEN

Dit doen vaders nou eenmaal zonder na te denken.

Illegale wietkwekerij ontdekt in rijtjeshuis

De politie heeft vandaag een illegale wietkwekerij ontdekt in een woning in Velp. De foto’s kunt u vinden via de

VIDEO Meiden rennen weg voor slang die hun achterna zit

Deze mensen rennen weg voor de slang die hun achterna komt.

Geverifieerd door MonsterInsights