Politie maakt slachtoffer ongeluk met trolleybus bekend

Politie maakt slachtoffer ongeluk met trolleybus bekend

De politie heeft donderdagochtend bekend gemaakt dat het slachtoffer van het dodelijke ongeluk van woensdagavond een 73-jarige Arnhemmer uit Klarendal is. Het gaat om de 73-jarige Osman Dogan die met de fiets naar zijn huis wilde gaan. Het nieuws kwam dan ook hard aan bij familie en bekenden in Klarendal en Presikhaaf.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

73-jarige Osman Dogan uit Klarendal

Hoewel de redactie al gisterenavond ontdekte dat het om Osman Dogan ging, wilden we eerst de officiële bevestiging afwachten alvorens we publiceerden. Uit respect voor de familie van Dogan. Osman Dogan behoorde tot een van de eerste gastarbeiders en was de vader van de bekende Arnhemse ondernemers cafetaria Klavertje in Klarendal en Cafetaria ’t Hoekje in het Broek.

Beelden van na direct het incident

Osman Dogan kon helaas ondanks eerste hulp van omstanders niet meer gered worden. Volgens de politie werd er ook een traumahelikopter ingezet, maar kon de fietser niet meer gered worden.

Aanrijding wordt onderzocht door VOA

De aanrijding wordt inmiddels onderzocht volgens een verklaring van de politie is de VOA bij het incident geweest om ook ter plaatse onderzoek te verrichten. Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden wordt dus nog uitgezocht.

Woensdagavond reageerden velen al emotioneel via social media toen direct bekend werd dat het om Osman Dogan ging. Osman Dogan en zijn kinderen zijn midden in de samenleving en kennen daardoor veel mensen die massaal reageerden op het overlijden van hun vader.

Als redactie wensen de familie en alle nabestaanden veel sterkte toe met het verlies van de 73-jarige Osman Dogan

ReactiesRelated Articles

Politie maakt aantal woninginbraken in Arnhem-Noord bekend

De politie in Arnhem-Noord publiceerde een woninginbrakenkaart van de maand november. Op deze manier wil de politie Arnhemmers  op de hoogte

‘Instacop’ Yilmaz gaat beginnen als wijkagent in Presikhaaf

De Arnhemse wijk Presikhaaf krijgt weer een nieuwe wijkagent. Yilmaz Uluçay komt uit Zutphen naar Arnhem waar hij al jaren

Eindelijk een serieuze concurrent voor de Gelderlander in Arnhem

Lokale omroep RTV Arnhem en nieuwssite Ik hou van Arnhem slaan de handen ineen. Beide media vinden dat ze elkaar