Politie maakt slachtoffer ongeluk met trolleybus bekend

Politie maakt slachtoffer ongeluk met trolleybus bekend

De politie heeft donderdagochtend bekend gemaakt dat het slachtoffer van het dodelijke ongeluk van woensdagavond een 73-jarige Arnhemmer uit Klarendal is. Het gaat om de 73-jarige Osman Dogan die met de fiets naar zijn huis wilde gaan. Het nieuws kwam dan ook hard aan bij familie en bekenden in Klarendal en Presikhaaf.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

73-jarige Osman Dogan uit Klarendal

Hoewel de redactie al gisterenavond ontdekte dat het om Osman Dogan ging, wilden we eerst de officiĆ«le bevestiging afwachten alvorens we publiceerden. Uit respect voor de familie van Dogan. Osman Dogan behoorde tot een van de eerste gastarbeiders en was de vader van de bekende Arnhemse ondernemers cafetaria Klavertje in Klarendal en Cafetaria ’t Hoekje in het Broek.

Beelden van na direct het incident

Osman Dogan kon helaas ondanks eerste hulp van omstanders niet meer gered worden. Volgens de politie werd er ook een traumahelikopter ingezet, maar kon de fietser niet meer gered worden.

Aanrijding wordt onderzocht door VOA

De aanrijding wordt inmiddels onderzocht volgens een verklaring van de politie is de VOA bij het incident geweest om ook ter plaatse onderzoek te verrichten. Hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden wordt dus nog uitgezocht.

Woensdagavond reageerden velen al emotioneel via social media toen direct bekend werd dat het om Osman Dogan ging. Osman Dogan en zijn kinderen zijn midden in de samenleving en kennen daardoor veel mensen die massaal reageerden op het overlijden van hun vader.

Als redactie wensen de familie en alle nabestaanden veel sterkte toe met het verlies van de 73-jarige Osman Dogan

ReactiesRelated Articles

Examenstress zorgt voor matpartij tussen twee scholen

De examens zijn in volle toeren aan de gang. Ook kun je merken stress gigantisch toeneemt rond deze drukke periode.

Anonieme tip bezorgt politie twee hennephuisjes

Naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem melding (MMA-melding) zijn er vandaag twee hennepkwekerijen geruimd door de politie. Wie de

VIDEO Aanhouding met getrokken wapens, agenten pakken verdachte van schietpartij

De politieagenten houden drie verdachten aan met getrokken pistolen. Later op de avond zijn er nog zeven verdachten aangehouden. Reacties