Top 4 alarmsystemen van Nederland om gezin en huis te beveiligen

by AMS97531A123 | 20 december 2020 21:13

Indien u ook op zoek bent naar goede huisbeveiliging om uw dierbaren, uw zelf en uw huis veilig te houden, dan moet u vooral verder lezen. Want niet alle alarmsystemen hebben bijvoorbeeld een KIWA-keurmerk of een politie live view. (foto: Afbeelding van Gerd Altmann[1] via Pixabay[2])

Top 4 van beste alarmsystemen in Nederland

Wij hebben een top 4 voor u samengesteld met de beste alarmsystemen van Nederland voor uw woning of zaak. Want niet alles is inbegrepen wanneer u zomaar kiest voor een professionele beveiligingssysteem. Iedereen maakt advertenties op facebook om tegen spotprijzen alarmsystemen aan te bieden, maar niet iedereen heeft een 24/7 functionerende eigen alarmcentrale.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks[3]

Top 4 beste en betaalbare alarmsysteem

Hieronder de Top 4 van de meest innovatieve en slimme alarmsystemen die we kennen in Nederland met uitbreidbare onderdelen:

1. Verisure[4] alarmsysteem scoort een 9.0 omdat het als enige zerovision heeft. En als enige ook standaard Politie Live View heeft. Met de App van Verisure kunt u niet alleen het systeem bedienen, maar ook andere elektrische apparaten. Verisure heeft het beste alarmsysteem van Europa, waardoor alles is inbegrepen wat bij de rest niet standaard het geval is.

2. Feenstra[5] alarmsysteem scoort een 7.3 De alarmsystemen van Feenstra hebben een SOS Alarm of een snel geverifieerd alarm door fotodetectie. Feenstra alarmen hebben geen zerovision en een Politie Live View (wel als optie).

3. Woonveilig [6]alarmsysteem scoort een 6,4 omdat het geen eigen alarmcentrale heeft van 24/7. Ook heeft Woonveilig geen zerovision of Politie Live View zoals Verisure dat bijvoorbeeld wel heeft. Een SOS alarm en rookmelders die onderling communiceren kunnen als uitbreiding onder andere toegevoegd worden.

4. SmartAlarm [7]scoort een 3,6 omdat het systeem in vergelijking met bovengenoemde alarmsystemen veel beveiligingsonderdelen niet heeft. SmartAlarm heeft onder andere geen eigen 24/7 alarmcentrale, geen SOS-alarm en ook geen Politie Live View.

Hieronder de belangrijkste onderdelen van diverse aanbieders van alarmsystemen om jouw huis te beschermen tegen inbraak of diefstal.

bron: Verisure

Gratis en vrijblijvend terug gebeld worden?

Vraag nu een gratis gesprek en offerte aan met een Verisure adviseur en wacht niet op een inbraak.
(Vergeet niet uw telefoonnummer en adres toe te voegen:)

Verzend
Endnotes:
  1. Gerd Altmann: https://pixabay.com/nl/users/geralt-9301/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4194213
  2. Pixabay: https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4194213
  3. 60.000 anderen zien dit ook maandelijks: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/
  4. Verisure: https://www.verisure.nl/
  5. Feenstra: https://www.feenstra.com/huisbeveiliging/
  6. 3. Woonveilig : https://www.woonveilig.nl/slimste-alarmsysteem-van-nederland?gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGJTLlQ-090GWF9IxaD2IZJ1xkpJ8PbooJI6Hc_CiPJp_qT1iPjn864aAsFtEALw_wcB
  7. 4. SmartAlarm : https://www.smartalarm.nl/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/12/20/top-4-alarmsystemen-van-nederland-om-gezin-en-huis-te-beveiligen/