Vitesse vergeet sponsoren niet tijdens corona zonder toeschouwers

Vitesse vergeet sponsoren niet tijdens corona zonder toeschouwers

De marketingafdeling van Vitesse verdient een compliment. Niet vanwege de overwinning op Feyenoord, maar vanwege het feit dat de club er alles aan doet om zonder toeschouwers toch de sponsoren te laten opvallen. (foto: Screenshot FoxSports)

Verisure Beveiliging: Onmiddelijke actie en melding aan de politie

Al maanden voetbal zonder supporters en publiek

Nu voetbal al maanden wordt gespeeld zonder toeschouwers, leidde dit er toe dat de marketingafdeling van Vitesse oplossingen ging bedenken om de club sponsoren meer zichtbaarheid te geven tijdens de live-wedstrijden en de samenvattingen. Tegenwoordig zijn er alleen maar miljoenen kijkers voor de buis bij Fox Sports of de samenvattingen via het AD.nl of NOS Sport.

Super XXl spandoeken tijdens wedstrijden van Vitesse

De marketingafdeling van Vitesse heeft rekening gehouden met de plek van de wedstrijdcamera en plaatste super XXL spandoeken van alle sponsoren op de eerste rij waar normaal lege stoelen zouden staan. Zo ziet ook de neutrale kijker hoe Burgers’ zoo, Succes Parken, WaterOntharders.com, Prins en onder andere BMW Ekris extra shinen vanwege de XXL spandoeken.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Een prima oplossing dus om de sponsoren ‘extra’ aandacht te geven in tijden van corona. De sponsoren blijven dus naar alle waarschijnlijkheid tevreden met hun sponsoring tijdens de coronacrisis.Related Articles

Rutte komt met verbod op polonaise en halay

Premier Rutte komt met een dringend advies aan alle Nederlanders: ‘Geen feestjes meer thuis.’ En als je al mensen over

De nieuwe Gemeentegids wordt niet meer huis-aan-huis verspreid

Vanaf 17 februari ligt de nieuwe gemeentegids Arnhem 2016 voor u klaar. Dit jaar is er wel iets anders: de

Kelebek Meubels opent haar eerste winkel in Nederland: Grootschalige opening in Arnhem op 25 november!

Het moment waar velen naar hebben uitgekeken, is eindelijk hier: Kelebek Meubels opent haar deuren in Nederland, met een gloednieuwe

Geverifieerd door MonsterInsights