Wereld Onbekend bezorgt Geluksmomentjes

Wereld Onbekend bezorgt Geluksmomentjes

Wereld Onbekend introduceert: de Gelukstour! Dit jaar bezorgt Wereld Onbekend vlak voor de feestdagen Geluksmomentjes bij degenen die wel wat extra geluk verdienen – kleine momentjes van puur geluk, ingepakt in een gezellig cadeaupakketje! (foto: Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay)

Op 21, 22 en 23 december rijdt de Gelukstour in een klassieke retro bus door de regio’s Rivierenland/Betuwe, Arnhem en omstreken en Nijmegen en omstreken. Meer informatie en reserveren kan op de website: www.wereld-onbekend.nl/gelukstour.

Verisure Beveiliging: Onmiddelijke actie en melding aan de politie

Wereld Onbekend: een nieuw bedrijf, opgericht in 2020. Een bedrijf met een passie voor verrassen en verrast worden. Daarom introduceert Wereld Onbekend drie Geluksmomentjes: een Theemomentje, een Koffiemomentje en een Chocolademomentje. Bovendien is er het unieke Geluksmomentje voor de toch wat vreemde kerstdagen van dit jaar: Kerstgeluk. Met wéér een nieuwe lockdown is het nu nóg belangrijker dan ooit tevoren om dierbaren te laten weten dat we elkaar niet vergeten zijn. Speciaal om mensen een extra hart onder de riem te steken deze feestdagen bezorgt Wereld Onbekend op 21, 22 en 23 december 2020 nu zélf Geluksmomentjes bij de gelukkige ontvanger, in een klassieke retro bus!

De Geluksmomentjes zijn originele cadeaupakketten, stuk voor stuk gevuld met speciaal geselecteerde producten van topkwaliteit: handgemaakt volgens ambachtelijke wijze of volgens traditioneel recept. Eerlijke prijzen voor een eerlijk product. Verrassend, origineel, lokaal: dát is waar Wereld Onbekend voor staat. Voor reserveringen en meer informatie over de Gelukstour en de Geluksmomentjes, ga naar www.wereld-onbekend.nl/gelukstour.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Theatervoorstelling ‘De Terugkeer-Turk’ in het Stadstheater Arnhem

Op 26 januari speelt de muzikale theatervoorstelling ‘De Terugkeer-Turk’ in het Stadstheater Arnhem. Reacties

Vreemde Erdogan tweet van hoofdredacteur lokale omroep

De hoofdredacteur van RTV Arnhem, Dick Ter Hark, trok gisteren veel aandacht met zijn opmerkelijke tweet richting DENK-kamerlid Tunahan Kuzu,

TOV-bestuurslid legt per direct bestuursfunctie neer

In een persbericht aan haar leden maakte het bestuur van de Turkse ondernemersvereniging Arnhem bekend dat een bestuurslid per direct