Arnhemse Sevval zingt voor Turkish Airlines in geweldige video

Arnhemse Sevval zingt voor Turkish Airlines in geweldige video

Songwriter Sevval Kayhan uit de Arnhemse wijk ‘Het Broek’ heeft een deal gesloten met Turkish Airlines en is te ‘zien’ in ‘Hello 2021, with new hopes’. Sevval is in het filmpje van Turkish Airlines terug te horen met haar eigen liedje ‘Hello’.

Turkish Airlines: ‘Laten we over de hele wereld hallo zeggen’

Turkish Airlines is trots op de deal met Sevval en deelt een boodschap met de hele wereld: ‘Laten we over de hele wereld hallo zeggen tegen het nieuwe jaar en het vieren met alle culturen , tradities en talen. We wensen dat 2021 een prachtig jaar wordt voor u en uw dierbaren’.

Sinds 2016 over al te horen met haar eigen songs

In 2016 deed Sevval Kayhan uit Arnhem ‘met Hello’ mee aan X-Factor en liet Ali B. destijds huilen met haar eigen tekst. Sindsdien is de Arnhemse een begrip en heeft ze meegedaan aan allerlei projecten.

Het liedje van Sevval werd eerder ook al door Anur food gebruikt in een commercial. Maar Turkish Airlines is natuurlijk een wereldspeler en Sevval zal vanaf vandaag in de hele wereld te horen zijn. Het filmpje is inmiddels na 24 uur al bijna 250.000 keer bekeken via diverse social media kanalen.

Nu Wandlamp met EXTRA 15% korting

Over Turkish Airlines:
Star Alliance-lid Turkish Airlines, is opgericht in 1933 met een vloot van vijf vliegtuigen, en is de luchtvaartmaatschappij die naar meer landen en internationale bestemmingen vliegt dan welke andere luchtvaartmaatschappij ter wereld dan ook. Turkish Airlines heeft een vloot van meer dan 300 (passagiers- en vracht) vliegtuigen die naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd vliegen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

ReactiesRelated Articles

Turkish Airlines komt met actie: Retourtje Amsterdam-Istanbul maar 160 Euro

Turkish Airlines komt met een actie voor al haar klanten in Nederland. Het luchtvaartmaatschappij biedt tickets aan naar Istanbul voor

‘Viespeuk’ winkelcentrum Presikhaaf krijgt winkelontzegging

Dames die bij verschillende winkels in winkelcentrum Presikhaaf werken, kunnen weer gerust adem halen. Eerder publiceerden wij een artikel over

Rechter: Boete van €250.000 bij herhaling Erdogan-gedicht

De rechtbank in Hamburg heeft bekendgemaakt dat de Duitse komiek te ver is gegaan met zijn satire over de Turkse