Arnhemse Sevval zingt voor Turkish Airlines in geweldige video

Arnhemse Sevval zingt voor Turkish Airlines in geweldige video

Songwriter Sevval Kayhan uit de Arnhemse wijk ‘Het Broek’ heeft een deal gesloten met Turkish Airlines en is te ‘zien’ in ‘Hello 2021, with new hopes’. Sevval is in het filmpje van Turkish Airlines terug te horen met haar eigen liedje ‘Hello’.

Turkish Airlines: ‘Laten we over de hele wereld hallo zeggen’

Turkish Airlines is trots op de deal met Sevval en deelt een boodschap met de hele wereld: ‘Laten we over de hele wereld hallo zeggen tegen het nieuwe jaar en het vieren met alle culturen , tradities en talen. We wensen dat 2021 een prachtig jaar wordt voor u en uw dierbaren’.

Sinds 2016 over al te horen met haar eigen songs

In 2016 deed Sevval Kayhan uit Arnhem ‘met Hello’ mee aan X-Factor en liet Ali B. destijds huilen met haar eigen tekst. Sindsdien is de Arnhemse een begrip en heeft ze meegedaan aan allerlei projecten.

Het liedje van Sevval werd eerder ook al door Anur food gebruikt in een commercial. Maar Turkish Airlines is natuurlijk een wereldspeler en Sevval zal vanaf vandaag in de hele wereld te horen zijn. Het filmpje is inmiddels na 24 uur al bijna 250.000 keer bekeken via diverse social media kanalen.

Nu Wandlamp met EXTRA 15% korting

Over Turkish Airlines:
Star Alliance-lid Turkish Airlines, is opgericht in 1933 met een vloot van vijf vliegtuigen, en is de luchtvaartmaatschappij die naar meer landen en internationale bestemmingen vliegt dan welke andere luchtvaartmaatschappij ter wereld dan ook. Turkish Airlines heeft een vloot van meer dan 300 (passagiers- en vracht) vliegtuigen die naar meer dan 300 bestemmingen wereldwijd vliegen.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks


Related Articles

Aanslag op De Blauwe Hoek zorgt voor veel vraagtekens

De aanslag op restaurant De Blauwe Hoek heeft veel effect op Arnhemmers. Niemand die dit natuurlijk zag aankomen, vooral omdat

Mega LED schermen bij Gelredome

Bij het Gelredome in Arnhem staan tegenwoordig twee grote digitale schermen waar bedrijven op kunnen adverteren. De schermen zijn digitaal

Waarschuwing voor heel Gelderland: Blijf na 21.00 uur thuis

Het KNMI komt met een waarschuwing voor Gelderland vanwege het slechte weer. In de loop van vanavond is er kans

Geverifieerd door MonsterInsights