Check de beelden | Domste inbreker van 2021 nu al opgepakt

by AMS97531A123 | 1 januari 2021 11:24

Een inbreker heeft vannacht (tijdens oud en nieuw) geprobeerd om onopvallend een woning leeg te halen en zich daarna te verstoppen. Dit gebeurde allemaal boven winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Hij was redelijk succesvol totdat hij zich probeerde te verstoppen en werd gesignaleerd. (foto: screenshot youtube[1])

Melding inbraak bovenwoning winkelcentrum Presikhaaf

De politie kreeg melding van een diefstal en kwam op locatie aan met zes agenten. Eerst konden de agenten de inbreker niet vinden, omdat niet bekend was waar de man was. De inbreker zat uiteindelijk in de val op een van de balkons, blijkt uit de beelden[2]. Met een grote rugzak en spullen die hij had gestolen probeerde deze domste inbreker van 2021 te ‘verdwijnen’.

Wandlamp NU met 15% korting[3]

Inbreker probeert ‘onzichtbaar’ te zijn op balkon

Toen de agenten met zaklampen begonnen te schijnen, probeerde hij zich alsnog te verstoppen tussen de spullen op een van de balkons, door te doen alsof hij weer ‘onzichtbaar’ was, totdat hij werd aangetikt door een van de lange agenten. Zelfs dan gaf hij zich niet over en ging hij weer de woning in om te ontsnappen.

Wat de man exact heeft gestolen is niet bekend. Zijn rugzak zat vol met gestolen spullen waardoor hij bijna niet kon lopen. Of deze domste inbreker van 2021 ook de inbreker is van Heijenoord [4]is niet bekend.

De beelden zijn gemaakt door GelreNieuws [5]die op dat moment een journalist in de buurt hadden.

Verisure Beveiliging: Onmiddellijke actie en melding aan de politie

Endnotes:
  1. youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BLU9DAgkJzM&feature=emb_title
  2. beelden: https://www.youtube.com/watch?v=BLU9DAgkJzM&feature=emb_title
  3. 15% korting: https://bizzlightstore.nl/product/bizz-light-led-wandlamp-binnen-en-buiten-waterdicht-instelbare-stralingshoek-ip65-warm-wit-2700k-3000k/
  4. Heijenoord : https://haberarnhem.nl/2020/12/25/waarschuwing-van-wijkagent-voor-slimme-inbreker-in-arnhem/
  5. GelreNieuws : https://www.youtube.com/watch?v=BLU9DAgkJzM&feature=emb_title

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/01/01/check-de-beelden-domste-inbreker-van-2021-nu-al-opgepakt/