Thuisleren krijgt een ander dimensie met kleuterjuf Arnhem

Thuisleren krijgt een ander dimensie met kleuterjuf Arnhem

Kleuterjuf Arnhem is een ware fenomeen aan het worden op instagram. Deze Arnhemse juf deelt elke dag filmpjes en foto’s om ouders te helpen in coronatijd. Prima initiatief om de dag door te brengen met de kinderen zonder dat ze uren lang naar een scherm kijken. (foto: Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay)

advocaat arnhem

Kleuterjuf Arnhem zit vol met inspiraties

De kleuterjuf zit vol met heel veel inspiraties die ze graag deelt met haar volgers. Op dit moment heeft ze 800 volgers, maar dat zal vast snel veranderen. Alle filmpjes hebben dan ook een bijzondere karakter om op een speelse manier de kleuters toch thuis veel mee te geven. En soms ben je daar natuurlijk heel lang mee bezig, blijkt uit vlogs van onze Arnhemse kleuterjuf.

Via haar account @kleuterjufarnhem kun je allerlei leuke tools terugvinden om met minimale middelen thuis ook les te geven aan de peuters. En vooral in ‘coronatijd’ is dat superhandig.

Wandlamp of buitenlamp kopen met extra 15% korting


Related Articles

VIDEO Dit is de reden dat Kanker steeds vaker voor komt

Dat je de ziekte kanker hebt, is tegenwoordig steeds ‘normaler’ om te horen.

Arnhemse ondernemers in Istanbul tijdens wereldcongres Turkse ondernemers

Voorzitter Aziz Zeyrek van de Turkse ondernemersvereging van Arnhem is samen met Rahmi Gemril (Gemril Pluimveeservice), Omer Bulut (Restaurant Troya),

10 redenen om koranverbranding in Arnhem te kunnen stoppen

Er is veel kritiek op de politie en burgemeester Marcouch van Arnhem vanwege het uit de hand lopen van de

Geverifieerd door MonsterInsights