Pestvlogger Keizer Enzo gaat soms te ver met zijn video’s

Pestvlogger Keizer Enzo gaat soms te ver met zijn video’s

De bekende pest- en of treitervlogger Keizer Enzo trekt veel aandacht met zijn bijzondere vlogs die hij regelmatig deelt, als hij niet opgepakt is door de politie. De Velpenaar heeft rond de 30.000 volgers die zijn facebook-pagina volgen. (screenshot facebook)

Burgemeester Marcouch over Keizer Enzo

Zijn filmpjes leiden ook vaak tot veel kritiek en woedende reacties van mensen die niet op beeld willen. Zelfs burgemeester Marcouch maakte hier melding van, toen hij de vlogger in het centrum van Arnhem tegenkwam. ‘Ik begrijp toch dat je toch een hoop mensen lastig valt’, aldus Marcouch in de vlog van Keizer Enzo.

Buitenlamp kopen met 15% extra korting

Keizer Enzo valt oude man lastig en scheldt hem uit

De video van zaterdagmiddag leidde ook weer tot veel kritiek blijkt uit ingekomen zendingen van lezers van HaberArnhem. Niet omdat Keizer Enzo dames lastig valt met allerlei vreemde vragen, maar omdat hij ‘grappig’ loopt te doen tegen een oude Bulgaarse man. ‘Respectloos! Dit kan niet en moet stoppen’, aldus een lezer. Keizer Enzo scheldt de man in het Turks uit! In het filmpje is dit duidelijk te horen. ‘Voor we het weten komen onze eigen ouders aan de beurt en worden deze beelden zonder toestemming online geplaatst.’

Bekijk het filmpje van Keizer Enzo waar hij een oude man lastig valt:

Vlogger Keizer Enzo kent wel zijn grenzen natuurlijk wanneer hij mensen ongevraagd lastig valt of in beeld brengt. De bekende vlogger houdt daadwerkelijk rekening met achtergronden, mensen die hij kent en bekenden in de stad. Volgens ‘insiders’ kan hij hierdoor gewoon veilig over straat. Omdat niet iedereen staat te wachten om lastig te gevallen worden door Keizer Enzo.

Top 4 van huisalarmsystemen in NederlandRelated Articles

Arnhem heeft er een nieuwe juwelier bij

Arnhem heeft er sindskort een nieuwe juwelier bij. Aan de steenstraat in Arnhemde was gisteren de officiele opening van Istanbul

Bewoners schrikken vannacht van lichte ´aardbeving´ in Arnhem

De redactie kreeg vanochtend een melding van een lichte aardbeving in de Arnhemse wijk Malburgen. In Arnhem-Zuid werd vannacht rond

20-jarige Julian von Moos op huurbasis naar Arnhem

Vitesse neemt Julian von Moos aankomend seizoen op huurbasis over van FC Basel. Tevens is een optie tot koop bedongen

Geverifieerd door MonsterInsights