Pestvlogger Keizer Enzo gaat soms te ver met zijn video’s

Pestvlogger Keizer Enzo gaat soms te ver met zijn video’s

De bekende pest- en of treitervlogger Keizer Enzo trekt veel aandacht met zijn bijzondere vlogs die hij regelmatig deelt, als hij niet opgepakt is door de politie. De Velpenaar heeft rond de 30.000 volgers die zijn facebook-pagina volgen. (screenshot facebook)

Burgemeester Marcouch over Keizer Enzo

Zijn filmpjes leiden ook vaak tot veel kritiek en woedende reacties van mensen die niet op beeld willen. Zelfs burgemeester Marcouch maakte hier melding van, toen hij de vlogger in het centrum van Arnhem tegenkwam. ‘Ik begrijp toch dat je toch een hoop mensen lastig valt’, aldus Marcouch in de vlog van Keizer Enzo.

Buitenlamp kopen met 15% extra korting

Keizer Enzo valt oude man lastig en scheldt hem uit

De video van zaterdagmiddag leidde ook weer tot veel kritiek blijkt uit ingekomen zendingen van lezers van HaberArnhem. Niet omdat Keizer Enzo dames lastig valt met allerlei vreemde vragen, maar omdat hij ‘grappig’ loopt te doen tegen een oude Bulgaarse man. ‘Respectloos! Dit kan niet en moet stoppen’, aldus een lezer. Keizer Enzo scheldt de man in het Turks uit! In het filmpje is dit duidelijk te horen. ‘Voor we het weten komen onze eigen ouders aan de beurt en worden deze beelden zonder toestemming online geplaatst.’

Bekijk het filmpje van Keizer Enzo waar hij een oude man lastig valt:

Vlogger Keizer Enzo kent wel zijn grenzen natuurlijk wanneer hij mensen ongevraagd lastig valt of in beeld brengt. De bekende vlogger houdt daadwerkelijk rekening met achtergronden, mensen die hij kent en bekenden in de stad. Volgens ‘insiders’ kan hij hierdoor gewoon veilig over straat. Omdat niet iedereen staat te wachten om lastig te gevallen worden door Keizer Enzo.

Top 4 van huisalarmsystemen in Nederland

ReactiesRelated Articles

Gemeente Arnhem geeft geen vergunning voor ‘zuipfeest’ Oktoberfest

Het ‘zuipfeest’ Oktoberfest op 10, 11 en 12 november op het Stadsblokkenterrein krijgt geen vergunning van de gemeente en gaat

Veel kritiek op Sahmeran na annuleren Pepe shows

Sahmeran BV heeft veel boze reacties ontvangen nadat het bedrijf bekend maakte dat alle Pepee shows geannuleerd zijn. Als reden

Basisscholen in Arnhem horen rekening te houden met EK wedstrijden Turkije

Nederland is er helaas niet bij tijdens het EK in Frankrijk dat vrijdag begint in Parijs. De Turkse Arnhemmers hebben