Bizar voorstel van de gemeente voor minder auto’s op straat

by AMS97531A123 | 12 januari 2021 07:26

De gemeente wilt graag in overleg met Arnhemmers over de toekomst van Arnhemse straten. Vanwege corona is overleg op locatie of tijdens een infomarkt haast onmogelijk, vandaar ook de mogelijkheid om te reageren op online stellingen via meedenken.arnhem.nl[1] (foto: Pixabay[2])

advocaat [3]Arnhem

Meer woningen en schone energie in Arnhem

De gemeente gaat zich als stad voorbereiden op de toekomst en op een veranderend klimaat met meer woningen en schone energie. Dit heeft ook gevolgen voor de straten en de pleinen in Arnhem, omdat we niet onbeperkt ruimte hebben in de stad.

Voorbeeld met minder auto’s op straat op website gemeente

Op de website van de gemeente stuurt men aan op minder auto’s op straat als een van de oplossingen voor meer groen, wateropvang en biodiversiteit in de openbare ruimte. In de toekomst moet er ook ruimte komen voor het opladen elektrische auto’s, elektrische fietsen en installaties en dit kan alleen als we keuzes maken als stad. Hoe we onze straat in de toekomst gaan gebruiken hangt dus mede af van jouw reactie[4].

De reacties en deze participatieronde moet uiteindelijk uitmonden in een omgevingsvisie voor Arnhem, met de bevindingen vanuit de stad. Als je niet reageert heb je ook als inwoner geen invloed op al deze besluiten.

waterbestendige lamp [5]kopen met korting

Endnotes:
  1. meedenken.arnhem.nl: http://www.meedenken.arnhem.nl
  2. Pixabay: https://pixabay.com/images/id-215992/
  3. advocaat : https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/
  4. reactie: https://meedenken.arnhem.nl/projecten/omgevingsvisie2040/default.aspx
  5. lamp : https://bizzlightstore.nl/product/bizz-light-led-wandlamp-binnen-en-buiten-waterdicht-instelbare-stralingshoek-ip65-warm-wit-2700k-3000k/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/01/12/bizar-voorstel-van-de-gemeente-voor-minder-autos-op-straat/