Prijzenoorlog Turkse supers gaat ook door in nieuwe jaar

by AMS97531A123 | 17 januari 2021 21:04

De prijzenoorlog tussen de twee grootste supermarkten van Gelderland gaat ook in het nieuwe jaar gewoon door blijkt uit de actieprijzen van Mert Markt en Guven Supermarkt. (foto: facebook)

Advocaat Arnhem[1]

Prijzenoorlog tussen Turkse supers gaat gewoon door

Mert Markt begon het jaar met scherpe aanbiedingen en verlaagde prijzen voor heel veel levensmiddelen. De supermarkt ging de concurrentie aan met Guven Supermarkt[2] door in winkelcentrum Presikhaaf [3]een tweede vestiging te openen. Mert markt heeft al een vestiging in Arnhem-Zuid.

Om de aandacht van de consument te trekken zijn de twee grote Turkse supers al vanaf het begin bezig met een prijzenoorlog. In het nieuwe jaar is dat dus niet anders, blijkt uit nieuwe informatie. Het lijkt er op dat de prijzenoorlog nog lang gaat duren en niet alleen geldt voor Halal vlees[4].

Enkele opvallende en scherpe aanbiedingen bij Mert Markt en een directe reactie vanuit Guven Supermarkt. Beide folders zijn overigens gewoon online terug te vinden via de socialmedia pagina’s van beide supermarkten.

De aanbiedingen bij Mert Markt zijn overigens wel tot en met 17 januari geldig. Het is dus afwachten wat Mert Markt gaat doen na afloop van deze aanbiedingen.

buitenlamp kopen tuinlamp kopen[5]
Endnotes:
  1. Arnhem: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/
  2. Guven Supermarkt: https://haberarnhem.nl/2020/07/21/supermarkt-guven-heet-concurrentie-welkom-met-stuntprijzen/
  3. Presikhaaf : https://haberarnhem.nl/2020/07/18/mert-markt-opent-grootste-etnische-supermarkt-in-arnhem/
  4. Halal vlees: https://haberarnhem.nl/2020/12/03/halal-vlees-oorlog-bij-turkse-supers/
  5. buitenlamp kopen tuinlamp kopen: https://bizzlightstore.nl/product/bizz-light-led-wandlamp-binnen-en-buiten-waterdicht-instelbare-stralingshoek-ip65-warm-wit-2700k-3000k/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/01/17/prijzenoorlog-turkse-supers-gaat-ook-door-in-nieuwe-jaar/