Vreemde autobrand in Klarendal gelukkig op tijd ontdekt

Vreemde autobrand in Klarendal gelukkig op tijd ontdekt

Afgelopen avond was het weer raak in Arnhem, toen een auto op een vreemde manier in brand vloog in de Arnhemse wijk Klarendal. Wijkbewoners schrokken hier enorm van, blijkt uit de eerste reacties. Achteraf bleek er toch meer aan de hand te zijn, aldus een bewoner die de redactie van HaberArnhem tipte.

Ondernemingsrecht of arbeidsrecht?

Auto vliegt zomaar in brand tijdens inparkeren

De auto in kwestie werd door de bestuurder gereden in een parkeervak aan de landbouwstraat. Helaas voor de bestuurder kwam het niet zo ver en moest ze het parkeren voortijdig beƫindigen. Tijdens het parkeren vloog de auto namelijk in brand, en werd het vrij snel daarna door de bestuurder ontdekt. Samen met behulp van omstanders werd vrij snel daarna de brandweer gewaarschuwd.

Brandweer op tijd om auto te redden

De voorzijde van de auto heeft brandschade opgelopen en alvorens het vuur vrij snel daarna geblust werd door de brandweer. De brandweer was er weer snel bij en wat ervoor heeft gezorgd dat andere auto’s niet in brand vlogen.

De bestuurder van de auto was nog wel in shock en mag op zoek gaan naar een nieuwe auto omdat de auto niet meer te gebruiken is. In Klarendal zijn ze allang al bij dat het niet gaat om een brandstichting.

Nachtlamp of avondlamp


Related Articles

20-jarige dader Arnhemse facebookmoord komt alweer vrij

De dader van de Arnhemse ‘facebookmoord’ in 2012 komt alweer vrij na vijf jaar. Volgens de rechter hoeft hij niet

Veel bekenden gespot bij nieuwste vestiging Gastronoom

De Gastronoom groeit sneller dan de McDonald’s in Arnhem. De Arnhemse cafetaria-keten van Ali Deniz opende onlangs een nieuwe vestiging

Een van de eerste gastarbeiders van Arnhem overleden

Arnhemmer Aydin Agsangu is vrijdag op 85-jarige leeftijd overleden. Agsangu was een van de eerste gastarbeiders in Arnhem toen hij

Geverifieerd door MonsterInsights