Tonnen verdienen met drugspand valt toch een keer op

Tonnen verdienen met drugspand valt toch een keer  op

Een woning aan de Johan de Wittlaan in Arnhem is gisteren door burgemeester Marcouch gesloten nadat voor de tweede keer in twee jaar tijd een hennepkwekerij werd aangetroffen. Volgens een persbericht vanuit de gemeente zal de woning voor drie maanden gesloten blijven.

Eigenaar van woning is niet te bereiken

De eigenaar van de woning is overigens nog niet gevonden omdat deze in het buitenland zou verblijven. Of er een huurder is die de woning huurt via de eigenaar is vooralsnog niet bekend. Omdat iedereen vanwege de pandemie gewoon thuis zit, zijn bepaalde handelingen opgevallen bij oplettende buren. Die hebben de politie daarna getipt. Mogelijk hebben de kwekers tonnen buit gemaakt.

Avondlamp voor donkere dagen

De politie trof dus weer een grote hennepkwekerij aan, mogelijk zonder medeweten van de eigenaar. De kans is overigens groot dat de bewoners al jaren gewoon zijn doorgegaan met een illegale hennepkwekerij en pas recent zijn ontdekt.

Marcouch druk bezig met schoonmaken van de stad

Marcouch is drug bezig om Arnhem schoon te maken van drugsdealers en criminelen die bezig zijn met allerlei illegale handelingen in wijken. De sluiting van deze drugswoning is ook onderdeel van het Arnhemse offensief tegen de ondermijnende criminaliteit.

alarmsysteem voor in huis


Related Articles

Gastromoon nachtwinkel groot succes door broers Sam en Sam

De Gastromoon aan de middachtensingel in Arnhem is alweer een tijdje in handen van de gebroeders Samir en Samim zijn

Backwerk gaat strijd aan met Cozy en Chico’s Place

Broodjeszaak Backwerk opent binnenkort ook een vestiging in Arnhem. De bekende broodjeszaak, overigens niet bekend in Arnhem, gaat hiermee de

Theo Janssen aanwezig tijdens opening Decathlon Arnhem

De grootste sportwinkel van de wereld, Decathlon, is vandaag officieel geopend. Decathlon opende vandaag haar nieuwste vestiging in Arnhem (Rijnhal).

Geverifieerd door MonsterInsights