Tonnen verdienen met drugspand valt toch een keer op

Tonnen verdienen met drugspand valt toch een keer  op

Een woning aan de Johan de Wittlaan in Arnhem is gisteren door burgemeester Marcouch gesloten nadat voor de tweede keer in twee jaar tijd een hennepkwekerij werd aangetroffen. Volgens een persbericht vanuit de gemeente zal de woning voor drie maanden gesloten blijven.

Eigenaar van woning is niet te bereiken

De eigenaar van de woning is overigens nog niet gevonden omdat deze in het buitenland zou verblijven. Of er een huurder is die de woning huurt via de eigenaar is vooralsnog niet bekend. Omdat iedereen vanwege de pandemie gewoon thuis zit, zijn bepaalde handelingen opgevallen bij oplettende buren. Die hebben de politie daarna getipt. Mogelijk hebben de kwekers tonnen buit gemaakt.

Avondlamp voor donkere dagen

De politie trof dus weer een grote hennepkwekerij aan, mogelijk zonder medeweten van de eigenaar. De kans is overigens groot dat de bewoners al jaren gewoon zijn doorgegaan met een illegale hennepkwekerij en pas recent zijn ontdekt.

Marcouch druk bezig met schoonmaken van de stad

Marcouch is drug bezig om Arnhem schoon te maken van drugsdealers en criminelen die bezig zijn met allerlei illegale handelingen in wijken. De sluiting van deze drugswoning is ook onderdeel van het Arnhemse offensief tegen de ondermijnende criminaliteit.

alarmsysteem voor in huis

ReactiesRelated Articles

Visumvrij reizen voor Turkse ondernemers

Na de Turkije- deal is nog steeds het vrije visum niet gelegaliseerd voor Turkse onderdanen. (Foto: Turkse Nederlandse ondernemers in

Moskee in Klarendal organiseert cultureel Festijn (Kermes)

De Aya Sofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal organiseert drie dagen lang een cultureel festijn waar iedereen langs kan

Pyromaan uit Arnhem was vannacht weer bezig

Weer zijn vannacht auto’s in Arnhem in vlammen opgegaan. Op de Paardebloemstraat in Malburgen was het vannacht raak bij drie