VIDEO Relschoppers in Arnhem gaan ook tekeer bij ingaan avondklok

VIDEO Relschoppers in Arnhem gaan ook tekeer bij ingaan avondklok

Ook in Arnhem was het heel even onrustig bij het ingaan van de avondklok. Jongeren ging onder andere in Presikhaaf de straat op na een oproep via social media. Check de beelden! Dit trok ook veel ander publiek aan. HaberArnhem.nl was als enige direct met een verslaggever ter plekke en heeft de net beelden voor u gepubliceerd.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Groep met relschoppers in Arnhem is klein

Diverse relschoppers, wel een kleine groep, staken zwaar illegaal vuurwerk af. HaberArnhem.nl heeft als enige unieke beelden online gezet van de rellen die niet al te lang zouden gaan duren. De politie greep in Arnhem vrij snel in met politiehonden en undercoveragenten. Het is dan ook de vraag of het rustig gaat blijven in de wijk.

Onrustig in Arnhemse wijk Presikhaaf

Net als in andere delen van het land is het in de Arnhemse wijk Presikhaaf ook onrustig geweest. Na ingrijpen van de politie renden relschoppers de wijk in om niet opgepakt te worden. Of de rellen in Arnhem net zo georganiseerd zijn als in Amsterdam en Eindhoven is niet bekend.

Check de unieke beelden die geplaatst zijn op alle twitter en andere social mediakanalen van HaberArnhem.nl

ReactiesRelated Articles

BEELDEN Murat Şenyer geniet zichtbaar tijdens prachtige bruiloft

Amateurspits Murat Şenyer genoot zichtbaar van alle aandacht tijdens zijn bruiloft op zaterdagavond in Oldebeth Exclusive. De voetballer is in Arnhem

Altijd al wel een kijkje willen nemen in het stadhuis?

Altijd al een kijkje willen nemen in het politieke hart van Arnhem? Kom tijdens de Open Monumentendag naar het stadhuis.

Turkse agent offert eigen leven door op terrorist te gaan liggen

Een Turkse agent die werkte op het Turkse vliegveld heeft dinsdagavond naar alle waarschijnlijkheid zijn eigen leven opgeofferd om tientallen