VIDEO Relschoppers in Arnhem gaan ook tekeer bij ingaan avondklok

VIDEO Relschoppers in Arnhem gaan ook tekeer bij ingaan avondklok

Ook in Arnhem was het heel even onrustig bij het ingaan van de avondklok. Jongeren ging onder andere in Presikhaaf de straat op na een oproep via social media. Check de beelden! Dit trok ook veel ander publiek aan. HaberArnhem.nl was als enige direct met een verslaggever ter plekke en heeft de net beelden voor u gepubliceerd.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Groep met relschoppers in Arnhem is klein

Diverse relschoppers, wel een kleine groep, staken zwaar illegaal vuurwerk af. HaberArnhem.nl heeft als enige unieke beelden online gezet van de rellen die niet al te lang zouden gaan duren. De politie greep in Arnhem vrij snel in met politiehonden en undercoveragenten. Het is dan ook de vraag of het rustig gaat blijven in de wijk.

Onrustig in Arnhemse wijk Presikhaaf

Net als in andere delen van het land is het in de Arnhemse wijk Presikhaaf ook onrustig geweest. Na ingrijpen van de politie renden relschoppers de wijk in om niet opgepakt te worden. Of de rellen in Arnhem net zo georganiseerd zijn als in Amsterdam en Eindhoven is niet bekend.

Check de unieke beelden die geplaatst zijn op alle twitter en andere social mediakanalen van HaberArnhem.nl

ReactiesRelated Articles

Het leenstelsel: een fiasco in aantocht?

Vanavond zal dan na maandenlange discussies en tevergeefse pogingen eindelijk het lot van een miljoen studenten duidelijk worden. Hoewel de

BEELDEN Happy Italy Arnhem is helemaal niet zo ‘happy’ voor de medewerkers

Bij Happy Italy gaan ze toch anders om met fooi voor het personeel dan bij andere (Turkse) pizzeria’s in Arnhem.

Nederland – Turkije live om 20:00 uur

De Oranje leeuwinnen spelen dinsdagavond tegen Turkije. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Veronica. Oranje voor het eerst tegen Turkije