‘Bigfoot’ uit Presikhaaf is al drie keer staande gehouden

by AMS97531A123 | 29 januari 2021 11:16

Sinds dat de avondklok is ingegaan is er iets vreemds gaande in sommige delen van Arnhem. De politie is druk bezig om raddraaiers en relschoppers te signaleren alvorens ze taferelen uithalen zoals in Amsterdam of Eindhoven. En vreemd genoeg zijn deze preventieve controles ook voor het ingaan van de avondklok.

‘Bigfoot’ valt ook op in een kleine Volkswagen Polo

De agenten hebben mogelijk verdachten op het oog die rijden in een nieuwe Volkswagen Golf of een Volkswagen Polo. Dit blijkt uit staande houdingen van een inwoner uit Presikhaaf, met de bijnaam ‘Bigfoot’. De jongeman van rond de twintig jaar is steeds betrokken bij een staande houding. Telkens weer vragen agenten wat hij op straat doet en waar hij vandaan komt. Vrienden van ‘Bigfoot’ bevestigen dat hij amper ‘iets doet”. ‘Hij heeft nooit een vlieg kwaad gedaan, ondanks dat hij er uit ziet als een beer’.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks[1]

Minutenlang ondervraagd terwijl hij niks illegaals doet

Bronnen melden dat hij minutenlang wordt ondervraagd en moet wachten totdat de controle is afgerond waarna hij weer moet vertrekken. De agenten lijken zijn verhaal niet te geloven, waardoor hij steeds om onduidelijke redenen aan de kant wordt gezet. En om allerlei geruchten de kop in te drukken gaat het niet om een onderwereldfiguur, maar een student die een bijbaantje heeft bij een supermarkt.

Of er meerdere signalen uit de stad zijn, van vreemde aanhoudingen is vooralsnog niet bekend. Maar het kan niet zo zijn dat de agenten in kwestie op basis van onterechte redenen bepaalde groepen in de stad lastig vallen door ze vaker aan te houden en te stalken terwijl er niets aan de hand is.

Lamp kopen met extra korting[2]
Endnotes:
  1. 60.000 anderen zien dit ook maandelijks: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/
  2. Lamp kopen met extra korting: https://bizzlightstore.nl/product/bizz-light-led-wandlamp-binnen-en-buiten-waterdicht-instelbare-stralingshoek-ip65-warm-wit-2700k-3000k/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/01/29/bigfoot-uit-presikhaaf-is-al-drie-keer-staande-gehouden/