Door blunder Bol.com ontvangt Arnhemmer geen regenjas maar een luchtcompressor

Door blunder Bol.com ontvangt Arnhemmer geen regenjas maar een luchtcompressor

Een Arnhemmer heeft gisteren wel een hele vreemde bestelling ontvangen van Bol.com, blijkt uit een reactie die de redactie heeft ontvangen.

Het bedrijf kreeg een online order binnen van een regenjas, die ook bij Bol.com te koop is. De Arnhemmer bestelde ergens vorige week een regenjas, vanwege het weer en hoopte ook dat dit zo snel mogelijk bezorgd zou worden. Gisteren kwam de bestelling dan ook eindelijk binnen, maar zat er geen regenjas in het pakketje.

Lamp nodig waterbestendig

Geen regenjas maar luchtcompressor in zending bol.com

Tot verbazing van de Arnhemmer kwam er een hele grote zware doos binnen. Het leek op alles behalve een regenjas. Heel snel werd al duidelijk dat het niet ging om een regenjas maar een luchtcompressor. Hoe de online bestelling fout is gegaan, is niet bekend!

Bol.com heeft uiteindelijk excuus gemaakt aan de Arnhemmer en de klant een ‘megakorting’ van 3 euro aangeboden voor de moeite. De Arnhemmer ging hier niet mee akkoord en was niet van plan om de luchtcompressor, met alle gratis ‘moeite’ ,retour te zenden. Uiteindelijk werd er een oplossing gevonden en kreeg de Arnhemmer wel 5 euro korting, maar was de regenjas niet meer beschikbaar.

arbeidsrecht | vreemdelingenrecht| ondernemingsrecht



Related Articles

Politie grijpt in bij Turks bruiloft vanwege corona

Wie denkt dat het om een grap gaat heeft het mis. Vandaag heeft de politie in Druten (Gelderland) ingegrepen bij

Dode man in Arnhem lag maanden in woning zonder op te vallen

De politie heeft gisteren een dode man gevonden in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Volgens de eerste berichten gaat het vermoedelijk

Geverifieerd door MonsterInsights