Door blunder Bol.com ontvangt Arnhemmer geen regenjas maar een luchtcompressor

Door blunder Bol.com ontvangt Arnhemmer geen regenjas maar een luchtcompressor

Een Arnhemmer heeft gisteren wel een hele vreemde bestelling ontvangen van Bol.com, blijkt uit een reactie die de redactie heeft ontvangen.

Het bedrijf kreeg een online order binnen van een regenjas, die ook bij Bol.com te koop is. De Arnhemmer bestelde ergens vorige week een regenjas, vanwege het weer en hoopte ook dat dit zo snel mogelijk bezorgd zou worden. Gisteren kwam de bestelling dan ook eindelijk binnen, maar zat er geen regenjas in het pakketje.

Lamp nodig waterbestendig

Geen regenjas maar luchtcompressor in zending bol.com

Tot verbazing van de Arnhemmer kwam er een hele grote zware doos binnen. Het leek op alles behalve een regenjas. Heel snel werd al duidelijk dat het niet ging om een regenjas maar een luchtcompressor. Hoe de online bestelling fout is gegaan, is niet bekend!

Bol.com heeft uiteindelijk excuus gemaakt aan de Arnhemmer en de klant een ‘megakorting’ van 3 euro aangeboden voor de moeite. De Arnhemmer ging hier niet mee akkoord en was niet van plan om de luchtcompressor, met alle gratis ‘moeite’ ,retour te zenden. Uiteindelijk werd er een oplossing gevonden en kreeg de Arnhemmer wel 5 euro korting, maar was de regenjas niet meer beschikbaar.

arbeidsrecht | vreemdelingenrecht| ondernemingsrechtRelated Articles

Gemeente maakt ophaaldag kerstbomen bekend

De kerstbomen mogen weer opgeruimd worden. De gemeente heeft SUEZ ingeschakeld om de kerstbomen op te halen van 2 tot

Voetbalclub AFC Arnhem houdt op te bestaan

Volgens Omroep Gelderland zal AFC Arnhem volgende week woensdag niet meer bestaan. De leden zullen dan volgens voorzitter Ed van

In kwetsbare wijken meer koop en minder huur

In de vanavond vastgestelde Woonvisie kiest Arnhem voor het toevoegen van extra sociale huurwoningen in draagkrachtige wijken. Ook een wijzigingsvoorstel

Geverifieerd door MonsterInsights