Arnhem en omgeving helemaal vast na hevige sneeuwval

Arnhem en omgeving helemaal vast na hevige sneeuwval

Bussen rijden niet en bepaalde delen van Arnhem zijn niet of nauwelijks bereikbaar door hevige sneeuwval van 20 tot 30 centimeter. Connexion en Arriva melden ook heel veel storingen en zelfs de treinen rijden niet zeker tot 10.00 uur niet. Zelfs de wijkagenten van ’t Spijkerkwartier hebben met moeite hun werkplek kunnen bereiken. (foto: Pixabay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Het sneeuwt overal in de regio

Het sneeuwt eigenlijk in heel Nederland. En velen zijn dit niet gewend. Zo zijn veel straten in Arnhem niet bereikbaar en hebben veel fietsers en automobilisten problemen. Er komen ook berichten binnen van mensen die vast staan omdat ze niet verder kunnen. Diverse bronnen uit de Arnhemse wijken Klarendal, Presikhaaf, Malburgen en Schuytgraaf bevestigen dat aan de redactie.

Wegexperts: Niet de weg op gaan

Wegexperts raden dan ook aan om niet de weg op te gaan, omdat de sneeuw nog steeds sneller valt dan dat het kan worden weggeschoven. De kans dat je daardoor ergens vast blijft is te groot en gevaarlijk. En ook voor de hulpdiensten is het worstelen, waardoor het niet verstandig is om de straat op te gaan, tenzij je alleen sneeuwballen gaat gooien.

led lamp kopen

Reacties


Related Articles

Gemeente waarschuwt en komt met 10 belangrijke tips vanwege ‘gevaarlijke’ rups

De gemeente in Arnhem krijgt veel meldingen binnen over de eikenprocessierups. Het zijn zo veel meldingen dat de gemeente niet

Moslims nemen extra maatregelen vanwege haat en geweld tegen asielzoekers

Moslims in Nederland nemen extra maatregelen naar aanleiding van  haat en geweld tegen asielzoekers die naar verschillende steden komen. De

Olcay Gulsen komt met iets bijzonders na haar faillissement

De bekende Turkse Nederlandse modeontwerpster Olcay Gules (38) is niet gaan zitten huilen na haar faillissement van modelabel SuperTrash.  (foto: screesnhot