Arnhem en omgeving helemaal vast na hevige sneeuwval

Arnhem en omgeving helemaal vast na hevige sneeuwval

Bussen rijden niet en bepaalde delen van Arnhem zijn niet of nauwelijks bereikbaar door hevige sneeuwval van 20 tot 30 centimeter. Connexion en Arriva melden ook heel veel storingen en zelfs de treinen rijden niet zeker tot 10.00 uur niet. Zelfs de wijkagenten van ’t Spijkerkwartier hebben met moeite hun werkplek kunnen bereiken. (foto: Pixabay)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Het sneeuwt overal in de regio

Het sneeuwt eigenlijk in heel Nederland. En velen zijn dit niet gewend. Zo zijn veel straten in Arnhem niet bereikbaar en hebben veel fietsers en automobilisten problemen. Er komen ook berichten binnen van mensen die vast staan omdat ze niet verder kunnen. Diverse bronnen uit de Arnhemse wijken Klarendal, Presikhaaf, Malburgen en Schuytgraaf bevestigen dat aan de redactie.

Wegexperts: Niet de weg op gaan

Wegexperts raden dan ook aan om niet de weg op te gaan, omdat de sneeuw nog steeds sneller valt dan dat het kan worden weggeschoven. De kans dat je daardoor ergens vast blijft is te groot en gevaarlijk. En ook voor de hulpdiensten is het worstelen, waardoor het niet verstandig is om de straat op te gaan, tenzij je alleen sneeuwballen gaat gooien.

led lamp kopen

Reacties


Related Articles

Arnhemse moskee op zoek naar 300.000 euro

De Ayasofya moskee in Klarendal (sonsbeeksingel)is op zoek naar 300.000 euro.  Reacties

Moslimjongeren organiseren discussieavond over Antisemitisme en Islamofobie

De vereniging AR-jongeren uit Arnhem organiseert op zaterdag 11 april een bijeenkomst over Antisemitisme en Islamofobie.  Reacties

Domme inbreker valt door mand na inbraak op klaar lichte dag

De politie heeft woensdagmiddag in Arnhem een auto-inbreker aangehouden. De man was na de inbraak op de vlucht geslagen en