Waarom Songül (25) uit Arnhem succesvol is met haar eigen kledinglijn

Waarom Songül (25) uit Arnhem succesvol is met haar eigen kledinglijn

De 25-jarige Songül Özcan heeft sinds kort haar eigen unieke kledinglijn, nadat ze jarenlang Fashion & Design heeft gestuurd en veel kennis heeft opgedaan. Haar kennis en ervaring presenteert ze nu in haar eigen kledingwinkel Last Rose in Arnhem. Sommige lezers zullen nu al begrijpen waarom Songül haar eigen kledinglijn Last Rose heeft genoemd. (foto: screenshot insta)

Arnhem is een ontwerpster rijker

Songül is geboren en getogen Arnhemmer en heeft altijd gewoon op de Geitenkamp. Na haar studie werkte ze als Designer & Buyer bij een kledingbedrijf in Hengelo waar ze haar toekomstige man Özgür Özcan ontmoette. Özgür zat zelf ook in de textielhandel en heeft een familiebedrijf die al jarenlang kleding produceert en levert aan veel grote merken in Nederland en andere Europese landen.

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Vreemdelingrecht

Last Rose: Een droom die uitkomt voor Songül en haar man

De twee maakten samen hun droom waar door een eigen kledinglijn met prachtige producten te ontwerpen en te produceren. En Arnhem kreeg de eer door de eerste vestiging van Last Rose aan de Beekstraat in Arnhem te openen. Last Rose ontwerpt betaalbare designkleding van bombervesten tot aan pantolons.

Eerlijke en milieuvriendelijke kleding voor haar

De kledinglijn van Last Rose heeft ook iets bijzonders: Alle ontwerpen en producties worden op een eerlijke wijze geproduceerd. De werkomgeving voor de arbeiders is goed geregeld en Last Rose gebruikt alleen milieuvriendelijke producten. De producten van Last Rose worden in een BSCI-A gecertificeerde fabriek gemaakt.

Via Last Rose official is het bedrijf ook te volgen via Insta voor de liefhebbers.

ReactiesRelated Articles

Crisis bij HOTIAD na afscheid Torunoğulları en Atilay Uslu

Volgens journalist Ilhan Karacay is er een crisis bij de Turks Nederlandse ondernemersvereniging HOTIAD. Karcay maakte hier melding van via

Game Mania opent nieuwe winkel aan Jansstraat te Arnhem

ARNHEM – In de zomer van dit jaar opent Game Mania een nieuwe winkel aan de Jansstraat 8a te Arnhem.

Politie: 17 Volkswagens gestolen in Arnhem-Zuid

De politie presenteerde weer de auto-inbrakenkaart van 16 februari t/m 14 maart 2016. Hierin werd aangegeven dat maar liefst 12