Criminelen veel geld kwijt na ontdekking flatkwekerij in Arnhem

by AMS97531A123 | 11 februari 2021 20:55

De politie heeft donderdagmiddag een grote wietkwekerij ontdekt in een flatwoning aan de Van Muijlwijkstraat in Arnhem. In de flatwoning trof de politie een grote hennepkwekerij aan. Meerdere politiewagens waren terplekke naar aanleiding van de melding.

Grote kwekerij in hartje Arnhem

Volgens een verslaggever van HaberArnhem ging het om een grote kwekerij waarvan de capaciteit niet bekend is gemaakt. Opvallend was wel dat de calamiteitendienst van Dolmans met meerdere voertuigen op locatie was en het niet gaat om een kleine flatkwekerij. Experts gaan er daarom vanuit dat het om een grote vondst gaat in hartje Arnhem.

‘Hoe haal je die apparaten ongezien naar boven’

Nog voordat het donker werd de flatkwekerij door de politie geruimd en had de hele straat last van stankoverlast. ‘Je werd al bijna high, als je er langsliep’. Opvallend was ook hoe professioneel de kwekerij is opgezet zonder dat buren iets hebben gemerkt van alle motoren en geurfiltersystemen. ‘Je krijgt deze spullen echt niet ongezien naar boven, vraag me dus af waar die buren waren bij het slepen van de grote apparaten’, aldus een voorbijganger.

Het is vooralsnog niet bekend of het om een woning ging of meerdere woningen die geruimd werden en waar een kwekerij werd ontdekt. ook is niet bekend hoe de politie de melding heeft ontvangen. Oplettende voorbijgangers konden op afstand zelfs nog zien hoe groot de planten waren.

Advocaat zoeken | arbeidsrecht | huurrecht[1]
Endnotes:
  1. Advocaat zoeken | arbeidsrecht | huurrecht: https://haberarnhem.nl/2020/12/30/ozkara-advocaten-maakt-opvallende-naam-als-advocaat-bekend/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/02/11/criminelen-veel-geld-kwijt-na-ontdekking-flatkwekerij-in-arnhem/