Eindelijk goed nieuws over kapperszaken die weer open mogen

Eindelijk goed nieuws over kapperszaken die weer open mogen

Al bijna drie maanden kunnen mensen niet naar de kapper en zijn de kapperszaken ook gesloten vanwege overheidsmaatregelen. Daar gaat verandering in komen, blijkt uit diverse bronnen en berichtgeving. Kappers mogen binnenkort weer open.

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Vreemdelingenrecht

In Duitslang gaan de kappers op 1 maart weer open

In Duitsland is al reeds bekend gemaakt dat de kapperszaken vanaf 1 maart 2021 weer open mogen van de Duitse overheid. Verwacht wordt dat ook dat Nederland weer Duitsland gaat volgen, zoals dat ook het geval was bij de sluiting van de kapperszaken. Anders krijg je van die rare taferelen.

Want mocht Nederland om onverklaarbare redenen bepalen dat kapperszaken nog steeds dicht moeten blijven, zullen veel Nederlanders in grensgebieden oversteken naar Duitse kapperszaken. Dan is er juist weer sprake van onwenselijke verkeersbewegingen.

De lockdown-maatregelen voor kapperszaken in de regio Arnhem hebben vooralsnog weinig effect. Alle kappers in de regio Arnhem zijn via social media actief en knippen ‘gewoon’ aan huis of in een schuurtje. De overheid is natuurlijk hier ook van op de hoogte, maar lijkt er vrij weinig aan te kunnen doen.



Related Articles

Extra informatie over belastingaanslag gemeente Arnhem

Eind februari ontvangt u per post of in de berichtenbox van mijnoverheid.nl de gemeentelijke belastingaanslag.

Turkse Arnhemmers ook trots op Vitesse na bekerwinst

Vitesse won afgelopen zondag voor het eerst in de historie een prijs. Ten koste van AZ sleepte het de KNVB

Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer

Uit handen van wethouder Ron König ontvingen tien Arnhemmers dinsdagmiddag een certificaat, omdat ze de afgelopen periode zelfstandig hebben leren

Geverifieerd door MonsterInsights