Eindelijk goed nieuws over kapperszaken die weer open mogen

Eindelijk goed nieuws over kapperszaken die weer open mogen

Al bijna drie maanden kunnen mensen niet naar de kapper en zijn de kapperszaken ook gesloten vanwege overheidsmaatregelen. Daar gaat verandering in komen, blijkt uit diverse bronnen en berichtgeving. Kappers mogen binnenkort weer open.

Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Vreemdelingenrecht

In Duitslang gaan de kappers op 1 maart weer open

In Duitsland is al reeds bekend gemaakt dat de kapperszaken vanaf 1 maart 2021 weer open mogen van de Duitse overheid. Verwacht wordt dat ook dat Nederland weer Duitsland gaat volgen, zoals dat ook het geval was bij de sluiting van de kapperszaken. Anders krijg je van die rare taferelen.

Want mocht Nederland om onverklaarbare redenen bepalen dat kapperszaken nog steeds dicht moeten blijven, zullen veel Nederlanders in grensgebieden oversteken naar Duitse kapperszaken. Dan is er juist weer sprake van onwenselijke verkeersbewegingen.

De lockdown-maatregelen voor kapperszaken in de regio Arnhem hebben vooralsnog weinig effect. Alle kappers in de regio Arnhem zijn via social media actief en knippen ‘gewoon’ aan huis of in een schuurtje. De overheid is natuurlijk hier ook van op de hoogte, maar lijkt er vrij weinig aan te kunnen doen.

ReactiesRelated Articles

Maandag voorstel VVD over lagere parkeertarieven in Arnhem

De fractievoorzitter van de VVD in Arnhem, Leendert Combee, heeft via twitter bekend gemaakt maandag een motie in te dienen

Primark en Kamerlid Kerstens (PvdA) in gesprek over slechte arbeidsomstandigheden

Directie modeketen gaat in op uitnodiging van het PvdA-kamerlid na acties voor het personeel in Arnhem en Nijmegen. Reacties

Snikhete zondag: 3 belangrijke tips om vandaag te overleven

Vandaag gaat de temperatuur in heel Nederland oplopen tot 30 of zelfs meer dan 30 graden. Verschillende veiligheidsinstantoes komen met