Een ‘gasalarmpistooltje’ bij heftige inval door arrestatieteam in Arnhem

Een ‘gasalarmpistooltje’ bij heftige inval door arrestatieteam in Arnhem

Zwaar bewapende AT-leden, het arrestatieteam van de politie, kwamen vanmiddag in Arnhem-Zuid geen wapen tegen bij een inval vanwege een melding die binnenkwam. De hele buurt aan de Bredasingel was wel in de tussentijd getuige van GTA-achtige beelden toen de AT-leden te werk gingen.

Inval in twee woningen vanwege een wapen

Het arrestatieteam is donderdagmiddag twee woningen aan de Bredasingel binnengevallen in de zoektocht naar een wapen of meerdere wapens. Hoe de melding is ontvangen, werd niet bekend gemaakt. Lang werd er geen melding gedaan over een vondst van een wapen of iets wat daar op leek. Dit werd later weer bijgesteld.

Arbeidsrecht | Vreemdelingenrecht | ondernemingsrecht

Drie vreemde gasten aangehouden

De politie verklaarde dat er drie mensen zijn aangehouden die dus ergens van verdacht worden. Wat de relatie van de drie verdachten van elkaar is niet bekend. De zwaarbewapende, met bivakmutsen, opererende AT-leden vonden uiteindelijk toch een nog een wapen. Veel stelde het niet voor, omdat het maar om een ‘gasalarmpistooltje‘, die je net over de grens vrij kunt kopen.

De verdachten, niemand weet nog waarvan ze verdacht worden, zijn een man en vrouw van 52 jaar en een 30-jarige Arnhemmer die niet eens in Arnhem woont. Er zijn dus nog veel vraagtekens over de achtergronden van de opgepakte Arnhemmers en hun bezigheid tijdens de arrestaties.

Later meer….



Related Articles

Help mee om Simon (14) te vinden!

Iedereen in en om Doesburg doet zijn best om de 14-jarige Simon te vinden.

Jongeren Rijnstad doen een keer iets anders dan chillen op straat

De jongeren bij Rijnstad hebben de vastenmaand Ramadan gebruikt om iets anders te doen dan chillen of rondhangen op straat.

Aziz Zeyrek brengt bezoek aan nieuwste leden Turkse Ondernemers Vereniging

De voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) Aziz Zeyrek bracht onlangs een flitsbezoek aan de nieuwste leden van de

Geverifieerd door MonsterInsights